Μετάβαση στο περιεχόμενο

iluvator

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by iluvator

  1. Μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου δώσει τους αριθμούς λογαριασμών ΕΤΕ που πρέπει να καταβάλω τις κρατήσεις υπέρ ΤΕΑΔΥ-ΤΑΔΚΥ (1.5%) και ΤΠΔΥ-ΤΑΔΚΥ(0.5%)? Επίσης οι κρατήσεις υπέρ ΤΥΔΚ (1%) πληρώνονται σε ΔΟΥ με ΚΑΕ 3823 σωστά?
  2. Λάθος ενότητα, το έκανα post στην ενότητα "Διάφορα-Διαχείριση έργων"
  3. "υ.γ. κάπου διάβασα πως έχει νομολογίσει το ΣΤΕ πως για να συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για τοκοφορία εκτός από την κατάθεση λογαριασμού, την παρέλευση διμήνου και την υποβολή έγγραφης όχλησης πρέπει να έχει προσκομιστεί και ασφαλιστική ενημερώτητα έργου (ΙΚΑ έργου)" αρκεί η ασφαλιστική ενημερότητα η μήπως πρέπει να έχουν πληρωθεί και οι αντίστοιχες κρατήσεις του λογαριασμού προς όχληση (ΤΣΜΕΔΕ, ΕΜΠ κλπ)?
  4. Γεια σας συνάδελφοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου σχετικά με ένα δημόσιο έργο που έχω αναλάβει. Η κατάσταση έχει ως εξής: Έχω ολοκληρώσει το σύνολο των συμβατικών εργασιών που προβλέπονται από την σύμβαση, και έχω συντάξει για λογαριασμό της υπηρεσίας ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών για α) να γίνει τακτοποίηση των ποσοτήτων και β) μαζί με Π.Κ.Ν.Τ.Μ να συμπεριληφθούν στην σύμβαση νέες εργασίες που η υπηρεσία θέλει να εκτελεσθούν. Το θέμα είναι ότι με το γνωστό κωλοβάρεμα του δημοσίου το θέμα του ΑΠΕ προχωράει με βήμα χελώνας ενώ το έργο όπως είπα έχει ολοκληρωθεί στο συμβατικό αντικείμενο και η ημερομηνία προβλεπόμενης παράδοσης είναι πολύ κοντά πλέον. Το δίλημμα που με βασανίζει: Να εκτελέσω τις νέες εργασίες πριν εγκριθεί ο ΑΠΕ? Και αν δεν εγκριθούν οι νέες εργασίες? Θα έχω δαπανήσει λεφτά που δεν θα μπορώ να εισπράξω. Να περιμένω να εγκριθεί ο ΑΠΕ? Λογικά θα έχει λήξει η προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών (και μου φαίνεται τελείως βλακεία να αιτηθώ παράταση εργασιών ενώ ουσιαστικά έχω τελειώσει - και με ποια πρόφαση? δώστε μου παράταση για να περιμένω πότε θα αποφασίσετε να κάνετε Δ.Σ. και να εγκρίνεται τον ΑΠΕ? αστείο δεν είναι?). Τι θα κάνατε στην θέση μου? Οποιαδήποτε γνώμη - πρόταση θα ήταν πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.