Μετάβαση στο περιεχόμενο

yiannis_nt

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

yiannis_nt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όντως οι καιροι είναι πολύ δυσκολοι...απλά ψάχνω από κάπου να πιαστώ να ξεκινησω και εγώ...!Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία...Θα έρθω σε επαφή έστω και ενημερωτικά να μάθω κάποια πράγματα... Ευχαριστώ
  2. Ξέρει κανένας αν υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες που να κάνουν σεμινάρια πιστοποίησης ποιότητας ISO και αν ναι ποιές είναι αυτές?Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον τομέα αυτό και ψάχνω κάποιες διεξόδους και πώς να ξεκινήσω...Αν έχει ασχοληθεί καποιος, ας με βοηθήσει αν μπορεί...Ευχαριστώ.. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
  3. Γειά σας.Είμαι χημικός μηχανικός και πρίν λίγους μήνες πήρα το πτυχίο μου και ψάχνω για δουλειά. Σκέφτομαι μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να ανοίξω δικό μου γραφείο για περιβαλλοντικές μελέτες. Η απορία μου πάνω σε αυτό είναι η εξης: Χρειάζομαι οπωσδήποτε μελετητικό πτυχίο για να υπογράψω μελέτη? Γιατί άλλοι μου λένε οτι χρειάζομαι κ άλλοι όχι. Και αυτό το πτυχίο το αποκτώ μέτα απο μερικά χρονια? Και κάτι άλλο που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι: Σκέφτομαι να ασχοληθώ και με πιστοποιήσεις Iso. Στο θέμα αυτό έχω πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις οτι δεν χρειάζομαι κάποιο σχετικό πτυχίο (σαν το μελετητικό για να τις υπογράψω). Όμως μη γνωρίζοντας κάποιον που να κάνει πιστοποιήσεις δεν ξέρω που να απευθυνθώ και πως να ξεκινήσω. Παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι πάνω στα ISO και μπορείτε δώστε μου μια κατεύθυνση προς τα πού να ψάξω και πως να κινηθώ για να δουλέψω πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.