Μετάβαση στο περιεχόμενο

bzp

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καταλαβαίνω την παρατήρηση σας μονο που εγώ δεν ζήτησα στοιχεια κατασκευαστών δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. ζητάω μονο να μου πείτε αν όλοι οι κατασκευαστές κάνουν κατασκευές πέτρινες η θα πρέπει να ψάξω για εξειδικευμένους και φυσικά αν ξέρει κάποιος να μου πει αν μια κατασκευή από πετρα θα μου κοστίσει περισσότερο από μια κλασσική κατασκευή. ευχαριστώ! περιμένω απαντήσεις
  2. Έβλεπα πριν κάποιες ιστοσελίδες με διαφορες κατασκευές σπιτιών. Ειλικρινά έχω μείνει άφωνη με τις πέτρινες κατασκευές.είναι πανέμορφες. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι κατασκευές που τις αναλαμβάνει οποιοσδήποτε κατασκευαστής η είναι μονο συγκεκριμένοι. Ποσο είναι το κόστος τους περίπου? ποσο μπορεί να μου στοιχίσει δηλαδή μια πέτρινη κατοικία 200τμ? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
  3. μα μέσα στα 300000 είναι και η αμοιβή του κατασκευαστή η αυτό είναι μέσα στα επιπλέον? και κάτι ακόμα...ποσο καιρό πριν το ξεκίνημα των εργασιών θα πρέπει να ξεκινήσω τις διαδικασίες έκδοσης της άδειας?
  4. ποσο μπορεί δηλαδή να μου κοστίσει η κατασκευή μια μονοκατοικίας γύρω στα 200τμ αν υποθέσουμε ότι ο κατασκευαστής θα χρησιμοποιήσει normal υλικά χωρίς κάτι ιδιαιτερα ακριβό? σ αυτές τις περιπτώσεις τι ακριβώς γίνεται? εκτος από το κόστος κατασκευής ποσο επιπλέον θα μου βγούν άδειες και κατασκευαστικά έξοδα? Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, myri
  5. γεια σας! είμαι καινούρια σ αυτό το φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω την συμβουλή σας για κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν. ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα οικόπεδο η αγροτεμάχιο για να το δώσω αντιπαροχή.είδα διαφορα σε διαφορες τιμές και μεγέθη ποσα tm θα πρέπει να είναι για να μου μείνουν μετά από την κατασκευή των σπιτιών 3 σπίτια? είδα ένα αγροτεμάχιο γύρω στα 9000tm με s.d 0,2 φτάνει για να χτίσω ποσα σπίτια μέσα και τι μένει συνήθως από αυτά στον οικοπεδούχο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.