Μετάβαση στο περιεχόμενο

noynoy

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

noynoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όντως έτσι είναι. Ταυτότητα, 2 φωτογραφίες, Πας Κολοκοτρώνη, ανεβαίνεις 1ο όροφο, παίρνεις χαρτακι για Κ.Υ.Τ. και κατάπάσα πιθανότητα είσαι οκ. Απλά μια παρατήρηση. Για να σου δώσουν βιβλιάριο οφείλεις να μην έχεις οφειλές προς το Ταμείο. Αναφέρω τη περίπτωσή μου γιατί μπορει σε κάποιον να φανεί χρήσιμη: Σε περίπτωση που κάποιος έχει διακόψει το Κ.Υ.Τ. (Κλάδος Υγείας) λόγω στράτευσης ή μεταπτυχιακών, και πάει να βγάλει βιβλιάριο μετά την επαναφορά του (Κ.Υ.Τ.), ενδέχεται να έχει κάποιο υπόλοιπο, ακόμα κι αν έχει πληρώσει το τελευταίο ειδοποιητήριο που θα οφείλεται στους μήνες που έχουν παρέλθει από την ημερομηνία επαναφοράς του Κ.Υ.Τ. μέχρι και την ημέρα αίτησης έκδοσης του βιβλιαρίου και επειδή ενδέχεται αυτό το ποσό να μην έχει περιληφθεί στο τελευταίο ειδοποιητήριο θα πρέπει να εξοφληθή επι τόπου. Με την εξόφληση λαμβάνεις ενημερότητα ότι τα έχεις όλα πληρωμένα, κι όλα καλά. Επομένως προτείνω σε όποιον πάει να πάρει με το που φτάσει και χαρτακι για τις εισφορές. Συνοψίζοντας: Ταυτότητα (ΚΑΙ ταυτότητα ΤΕΕ για κάθε ενδεχόμενο) 2 φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου ή κάτι συναφές Ενημερότητα από ΤΣΜΕΔΕ ότι δε χρωστάς τίποτα. Πας Κολοκοτρώνη στο 1ο όροφο Παίρνεις χαρτάκι για Κ.Υ.Τ. ΚΑΙ Εισφορές Συμπληρώνεις την Αίτηση που θα σου δώσουν στο γκισέ Είσαι έτοιμος/η (αν δεν έχεις άλλες εκκρεμότητες)
  2. Καλησπέρα κι απο μένα. Συγγνώμη που θα επιστρέψω στην αρχική ερώτηση, αλλά τελικά μήπως ξέρει κανείς να μας πεί τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση του βιβλιαρίου?
  3. έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη αν ακούστηκα επιθετικός. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει μια προσπάθεια να κάνω οικονομίες αλλά δε ξέρω αν αξίζει να τις επενδύσω όλες σε 2,5 χρόνια καταβολών τσμεδε. μου φαίνεται κακή επένδυση. Ειδικά αν προκύψει και κάτι στο εξωτερικό, το οποίο εύχομαι (γενικά δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να κάτσω στην Ελλάδα), τελικά ίσως πάνε τσάμπα τόσα λεφτά. παντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και ζητώ και πάλι συγνώμη.
  4. το ΚΥΤ τί ποσοστό επί των μηνιαίων καταβολών είναι; Επιπλέον, εσύ τι πιστέυεις για τη σύνταξη. Υπάρχει περίπτωση να την πάρει η γενιά μου , ή τσάμπα καίει η λάμπα. Τέλος, σε παρακαλώ μη μου φοράς ταμπέλες του τύπου "θα στα πληρώσει ο μπαμπάς σου". Το ότι είμαι άνεργος τώρα δε σημαίνει οτι ανέκαθεν ήμουν.
  5. Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρήκα στο michanikos.gr Είμαι απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή μου στο ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ. Oλοκλήρωσα τις σπουδές μου, τον Μάρτιο του 2010. Είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω χαρτιά για τις ερχόμενες εξετάσεις του ΤΕΕ (19 Μαϊου); Τον Αύγουστο θα καταταγώ στο στρατό. Θα συνεχίσω να πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας; Αν στο μέλλον επιλέξω να εργαστώ στο εξωτερικό, θα πρέπει να συνεχίσω να είμαι γραμμένος σε ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ; Και αν ναι, θα πρέπει να πληρώνω το ίδιο ποσό; Ή θα πρέπει να αλλάξω ασφαλιστικό ταμείο και να εγγραφώ στο αντίστοιχο αλλοδαπό. Tι μου προσφέρουν τα επιπλεόν χρόνια στο ΤΕΕ; Δηλαδή, εαν εγγραφώ τώρα (όντας άνεργος), στη συνέχεια εκτίσω τη στρατιωτική μου θητεία και αμέσως μετά κάνω μεταπτυχιακές σπουδές, δηλαδή μην έχοντας έσοδα για τα επόμενα 2.5 χρόνια, τι έχω να κερδίσω από την εγγραφή μου σε ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ, και πως αντισταθμίζονται αυτές οι καταβολές 2.5 χρόνων. Ευχαριστώ πολύ. Edit : Διαγραφή τίτλου θέματος . Δεν χρησιμοποιούμε χωρίς λόγο λατινικούς χαρακτήρες . Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.