Μετάβαση στο περιεχόμενο

geoth

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

geoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπάρχει ανοιγμα σε αλλο σημειο 3μ για συρόμενη γκαραζόπορτα.
  2. Αν οι αρμοί από τα παλιά πλακάκια ειναι οκ δεν εχεις πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορεί να βιδώσεις το σπιραλ με αντάπτορα 1/2 σε 3/4 πανω στην ηδη υπάρχουσα μπαταρία αφου ξεβιδώσεις το εξαρτημα που βγαζει τωρα το νερό.
  3. Υπάρχει κάποιο τυπικό μέγεθος για αυλόπορτα σιδερένια; Θα ρίξω δυο κολόνες 20Χ20 ‘όπου θα στηρίξω την κεντρική μου είσοδο στην αυλή. Τι απόσταση να τις βάλω; 1.5 μέτρο ανάμεσα τους είναι πρακτικό για μονή πόρτα; Ευχαριστώ
  4. Το σπίτι μου βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια. Τελικά θα κάνω σπατουλαριστά, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
  5. Δεν έχουν κάνει καλό σοβάτισμα γιατί δεν έχουν τρίψει καλά, έχει και μερικά σκασίματα το μάρμαρο και το βασικό είναι ότι δεν έχουν κάνει καλά τις ακμές και τις γωνίες. Αναγκάστηκα να βάλω γύψινα για να κρύψω τις γωνίες που είναι χάλια. Παριτίνη θα χρησιμοποιηθεί και λεπτή στρώση, όχι για να καλύψω στραβά σε καμιά περίπτωση. Ένα άλλο επιχείρημα που άκουσα κατά του σπατουλαρίσματος είναι ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις τεχνοτροπία στο μέλλον π.χ. Στούκο βενετσιάνικο. Πάντως το αισθητικό αποτέλεσμα που έχω δει σε αλλά σπίτια μου άρεσε πολύ και για αυτό το σκέφτομαι.
  6. Γεια σας, Έχω τελειώσει πρόσφατα το σοβάτισμα του σπιτιού μου που έγινε με παραδοσιακό τρόπο. Στην επαρχία όπου βρίσκεται το σπίτι δεν συνηθίζεται να κάνουν σπατουλαριστά. Ο μπογιατζής θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν μέσα καθώς ομολογουμένως η ποιότητα της δουλειάς των σοβατζήδων δεν είναι και η καλύτερη. Ακούω διάφορα, όπως ότι δεν είναι καλό να γίνουν γιατί δεν αναπνέουν οι τοίχοι, ότι δεν πιάνει καλά η μπογιά σ’ αυτά και θα ήθελα τη γνώμη σας επ΄αυτού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.