Μετάβαση στο περιεχόμενο

pbarbalias

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pbarbalias

  1. Αγαπητέ TheoTDM900, ελεύθερη αγορά είναι κ ο καθένας προφανώς μπορεί να χρεώσει ότι θεωρεί πιο σωστό. Ταυτόχρονα όμως οφείλω για μια εργασία που θα πληρώσω να κάνω μια έρευνα αγοράς και να μην με χρεώνουν ότι να ναι. Όσον αφορά την περιοχή είναι γνωστό ότι άλλη τιμή δίνουν οι τεχνίτες σε σπίτια της Κηφισιάς, και άλλη στα Πατήσια.. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι περισσότεροι στην αγορά. Για το φραπεδάκι μάλλον θα σε στενοχωρήσω, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να πάω για καφέ εδώ και 2 χρόνια. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά μιας και τα υστερόγραφα απευθύνονται σε μένα να απαντήσω: ps1) Όταν αναφέρει 3-4 φορές το όνομά μου αρχίζει κ γίνεται λίγο προσωπικό το κείμενο. ps2) Ούτε με υλικά ούτε με ώρα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως η οικονομική κατάσταση του πελάτη, αν θέλει να γίνει επείγον, αν είναι συνεργάσιμος ή δύσκολος στην επικοινωνία κλπ. Θεωρώ ότι το κάνω καλά γιατί πάντα δέχομαι ευχαριστίες και πάντα με προτείνουν και αλλού. Αρκετές φορές το κάνω και δωρεάν. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ένα forum υπάρχει για ανταλλαγή απόψεων, και το να ανεβάζεις τους τόνους μάλλον δεν ωφελεί σε κάτι. Σε κάθε περίπτωση λυπάμαι όταν διαβάζω τέτοιου είδους posts.
  2. Τον χώρο τον είδε myri. Ο ίδιος μέτρησε. Και μένα τα τετραγωνικά ήταν απορία μου. Όταν δίνει κάποιος τιμή 20 ευρώ / τετραγωνικό είναι το τελικό κόστος για εμένα σωστά? Η αυτό είναι απλά τα υλικά χωρίς τα μεροκάμματα? Αλλά και πάλι 60 τετρ. χ 20 = 1200. Να ζήταγε άλλα 1500 για 3 μέρες δουλειά? Θα το ψάξω λίγο ακόμα. Αύριο θα πάει να ξεκινήσει τοποθέτηση σε ένα διπλανό σπίτι (άλλου ιδιοκτήτη) και πραγματικά σκέφτομαι να περάσω μία βόλτα από εκεί να τον κράξω στα ίσια.
  3. Την προσφορά μου την έδωσε γυψοσανιδάς. Σήμερα το πρωι ξαναμίλησα (με πήρε ο ίδιος) και του είπα ότι είναι πολλά και δεν θα προχωρήσω. Στην συνέχεια ξεκίνησε να μου λέει ότι πρέπει να γίνει σωστή δουλειά γιατί αλλιώς τα φαίνεται στα σημεία κλπ, και θα το μονώσει κ τα γνωστά. Του είπα ότι για 30 τετραγωνικά είναι πάρα πολλά, και με ενημέρωσε ότι είχε βγάλει προσφορά για 60!! Τι να πω. Ήμαρτον δηλαδή. Όπως και να χει δεν φέρθηκε καθόλου εντάξει και τον γείωσα.
  4. Akius, συμφωνώ απόλυτα με τις τιμές. Δεν είμαι σε ακριβή περιοχή και το σπίτι είναι υμι-υπόγειο 30ετίας. Αν όντως βρω κάποιον σε αυτά τα νούμερα, θα του δώσω επιτόπου προκαταβολή να τον κλείσω. Σε αντίθετη περίπτωση σκέφτομαι να τα περάσω σιγά σιγά με έναν φίλο. Όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ εκνευρίζομαι για τα 2.700 διότι είναι τουλάχιστον κλεψιά.
  5. Καλησπέρα και απο μένα. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, θεωρώ δεδομένο ότι όσες εργασίες μπορούν να γίνουν από εμάς, καλό είναι να προσπαθούμε να γλυτώσουμε κάποια έξοδα. Χρειάζομαι κι εγώ επένδυση γυψοσανίδων και πήρα μια προσφορά (2 δωμάτια 28 τετραγωνικά σύνολο) της τάξεως των 2.700 ευρώ. Ζήτησα πετροβάμβακα για μόνωση και το τελικό βάψιμο θα το έκανα εγώ με τον πατέρα μου που έχει σχετική εμπειρία. Επειδή μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα, έκανα μια μικρή έρευνα για να διαπιστώσω ότι τα υλικά έχουν 800 ευρώ συνολικά. Συνεπώς, για να δώσω το υπόλοιπο (1.900) σε εναν μάστορα κ τον βοηθό του, για 3 εργατοημέρες, μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας. Νομίζω οι συμβουλες του spa4 είναι πολύ βοηθητικές, και ότι δεν πετύχει με την πρώτη, δεν πειράζει, στην δεύτερη θα πάει καλύτερα. Δεν κατασκευάζουμε και πύραυλο!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.