Μετάβαση στο περιεχόμενο

moldovan

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

moldovan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. To ArcGis το έχω, την έκδοση 10 , σε αυτό δουλεύω . Το Quantum Gis το έβαλα επίσης, όπως και το wintopo και πολλά άλλα . Με όσα κατάφερα να ανοίξω το αρχείο μου το βγάζουνε κενό . Από το ψάξιμο που έκανα βρήκα αυτό εδώ το οποίο λέει ότι το αρχείο επειδή είναι garmin.img είναι κλειδωμένο και δε μπορεί να ανοιχτεί και να επεξεργαστεί . Έκανα και τη διαδικασία που αναφέρει στο link αλλά πάλι μου το βγάζει κενό . Σήμερα θα το ξαναπροσπαθήσω και αν δεν τα καταφέρω θα ψάξω για άλλο αρχείο , ελπίζω να το ανοίξω γιατί ο χρόνος πιέζει .
  2. Καλησπέρα σας .Είμαι φοιτητής και φτιάχνω ένα χάρτη της Ελλάδα με τη χρήση του Αrcmap , απο εδώ κατέβασα αρχείο .img με τις ισοϋψείς και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να το μετατρέψω σε .shp . Δοκίμασα το expertgps αλλά στην free έκδοση δε μου επιτρέπει να το κάνω . Επίσης δοκίμασα το gpsbabel και δεν υποστηρίζει τα αρχεία που θέλω . Έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο για να κάνω τη δουλειά μου ή κάποιο άλλο αρχείο που να μπορώ να βρω δωρεάν με τις ισοϋψείς ; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.