Μετάβαση στο περιεχόμενο

DICTUM

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Υπόγειο γκαράζ 4 θέσεων με κλίση ράμπας 25% και φάρδος (ράμπας) 2,50m. Πώς ορίζεται η εσωτερική ακτίνα στροφής & ποιος είναι ο ελάχιστος χώρος ελιγμών ;
  2. Ευχαριστώ akius για την άμεση απάντηση. 1) Βλέπω ότι το η σύνδεση είναι με μονοφασικό ρεύμα (από ότι γράφει στη συγγραφή υποχρεώσεων). Θα μιλήσω με τη ΔΕΗ, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν οφείλω τα έξοδα για το βιομηχανικό ρεύμα που χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια της ανέγερσης. 2) Προσκομίζει τιμολόγια ΕΥΔΑΠ, όπου το 1/7 (6 διαμερίσματα-1 κατάστημα) που μου αναλογεί είναι 1186 ευρώ αποχέτευση και 680 ευρώ ύδρευση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Αφού υπάρχουν τα τιμολόγια, πιστεύω πως αυτό δεν αμφισβητείται. 3) Μου χρεώνει, επιπλέον, ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, που δεν είχε συμφωνηθεί και στο οποίο μου αναλογούν 130 ευρώ. Φτάνουμε σε ένα κόστος 3320 ευρώ, χωρίς τη σύνδεση του διαμερίσματος με ΔΕΗ, που εκκρεμεί. ΥΓ. Καλο το ανεκδοτάκι !!!
  3. Όταν στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι "ο αγοραστής βαρύνεται με τις παροχές και εγγυήσεις προς την ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΦΑ & σύνδεση με τον αγωγό αποχέτευσης", 1)Ως προς τη ΔΕΗ, συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα σύνδεσης του Βιομηχανικού Ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε για την ανέγερση της πολυκατοικίας (2007); 2)Επιμερίζεται στους αγοραστές η εγγύηση και το τέλος χρήσης πεζοδρομίων με οικοδομικά υλικά, κατά τη διάρκεια της ανέγερσης(2007); Η αγορά έγινε τέλος του 2009. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας, καθώς δεν έχω ειδικές γνώσεις & επειδή είμαι γυναίκα, νιώθω ότι γίνομαι αντικείμενο εκμετάλευσης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.