Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγεωπ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αγεωπ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Την καταγγελία θα ήθελα να την κάνω γιατί μου κλείνει την ελάχιστη θέα που έχω. Ναι θεωρώ ότι είμαι καθ’ όλα νόμιμος. Σίγουρα έχω συζητήσει μαζί του. Τα ερωτήματα μου προς όλους είναι α) πως εγκρίνονται σχέδια που δεν αναγράφεται πχ το ύψος. ενός τοιχίου… β) πως θα μπορούσε μια τέτοια κατασκευή να μετατραπεί από πέργολα σε γκαρσονιέρα υπό την ανοχή της πολεοδομίας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  2. Συγνώμη που δεν γνωρίζω την ορολογία και δεν έγινα σαφής αλλά αυτά που εγώ είδα ήταν τα έγγραφα και τα σχέδια μετά την έγκριση τους από την πολεοδομία και όχι πριν. Δεν κινήθηκα παράνομα γιατί ούτε τον τρόπο έχω… αλλά και δεν το συνηθίζω.
  3. Καλησπέρα. Έχω ένα γείτονα που πριν 3 χρόνια αποφάσισε να κατασκευάσει παράνομα κτίσμα στην ταράτσα του. Έκανα τις απαραίτητες ενέργειες και το γκρέμισε πριν την αυτοψία. Τώρα στην αναθεώρηση της άδειάς του αναφέρει ότι θα κατασκευάσει σε αυτόν το χώρο του δώματος ξύλινη πέργκολα ενώ στα σχέδια που έχει καταθέσει έχει μια τεχνική λεπτομέρεια ότι θα την στηρίξει σε τούβλο, χωρίς να αναγράφει το ύψος του. Χτίζει έναν χώρο κλειστό που περικλύεται απο τοιχείο ύψους 1μ. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν ο νόμος προβλέπει τέτοιες κατασκευές για τη στήριξη φυτών ή είναι ένα ακόμη παραθυράκι για την κατασκευή δωματίων; Θα αφήσουμε τους ημιυπαίθριους και θα κατασκευάζουμε "ξύλινες πέργκολες" που θα σκεπάζουμε και θα φυτέυουμε τσιμέντο αντί για πράσινο άραγε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.