Μετάβαση στο περιεχόμενο

ne_leven

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

ne_leven's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι τεχνική περιγραφή κατασκευών για την ασφαλή διέλευση πεζών στο πεζοδρόμιο απαιτείται για την έκδοση άδειας κατάληψης πεζοδρομίου τοποθέτησης ικριωμάτων;
  2. Γεια σας συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιος περιορισμός στις ελάχιστες διαστάσεις ενός φωταγωγού κλιμακοστασίου σε οικοδομή που ανεγέρθηκε με τον ΓΟΚ 55 ώστε να περάσει μέσα από αυτόν ένας εξαερισμός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ευχαριστώ.
  3. Συνάδελφοι γεια σας. Σας παραθέτω απόσπασμα από την ερμηνευτική εγκυκλιο 8 του Ν. 3843/10: 4) Στην έννοια ‘προσθήκη χώρων εντός του όγκου των κτιρίων’ πριλαμβάνεται η δημιουργία παταριών, σοφιτών, καθώς και χώρων εντός του όγκου της pilotis, φωταγωγού ή άλλου ανοιχτού χώρου, που προσμετράται στην κάλυψη, δεδομένου οτι ο πραγματικός όγκος, που καλύπτει ένα κτίριο είναι διαφορετικό μέγεθος από το συντελεστή όγκου και τους χώρους που προσμετρώνται σ’ αυτόν. Διευκρινίζεται οτι για τους χώρους αυτούς των οποίων η χρήση έχει μετατραπεί την ευθύνη για τη στατική επάρκεια και τις γενικές ή ειδικές συνθήκες ασφάλειας φέρει ο ιδιοκτήτης. 5) Τα πατάρια και οι σοφίτες, που δεν έχουν κάτοψη στην οικοδομική άδεια αποτυπώνονται με διαγράμμιση στην κάτοψη του υποκείμενου ορόφου. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει πώς εκλαμβάνει τον όρο του όγκου στην παράγραφο 4; Δηλαδή πραγματικός όγκος είναιν αυτό που έχει κατασκευέσει κανείς; Ευχαριστώ
  4. Συνάδελφοι γεια σας. Θα ήθελα να εκφράσω μία απόρία που έχω σχετικά με την ερμηνευτική εγκύκλιο 8 #4 και 5 4) Στην έννοια προσθήκη χώρων εντός του όγκου των κτιρίων’ περιλαμβάνεται η δημιουργία παταριών, σοφιτών, καθώς και χώρων εντός του όγκου της pilotis, φωταγωγού ή άλλου ανοιχτού χώρου, που προσμετράται στην κάλυψη, δεδομένου οτι ο πραγματικός όγκος, που καλύπτει ένα κτίριο είναι διαφορετικό μέγεθος από το συντελεστή όγκου και τους χώρους που προσμετρώνται σ’ αυτόν. Διευκρινίζεται οτι για τους χώρους αυτούς των οποίων η χρήση έχει μετατραπεί την ευθύνη για τη στατική επάρκεια και τις γενικές ή ειδικές συνθήκες ασφάλειας φέρει ο ιδιοκτήτης. 5) Τα πατάρια και οι σοφίτες, που δεν έχουν κάτοψη στην οικοδομική άδεια αποτυπώνονται με διαγράμμιση στην κάτοψη του υποκείμενου ορόφου.
  5. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.