Μετάβαση στο περιεχόμενο

tassos_tz

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

tassos_tz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι περίπου είναι οι εξετάσεις για άδεια πρακτικού μηχανικού. Είμαι μηχανολόγος τε και γνωρίζω ελάχιστα από συντήρηση η/μ εξοπλισμού. Επίσης γνωρίζω την διαδικασία αίτησης για άδεια, δεν γνωρίζω όμως την ύλη των εξετάσεων και κυρίως τι αντιπροσωπεύει κάθε κατηγορία άδειας πχ Άδεια Γ' τάξης Α' Ειδικότητας 1ης Κατηγορίας. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικές πληροφορίες ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  2. Παρόλαυτα το να κάνω μια ερώτηση στην πολεοδομία λες να μου δημιουργήσει προβλήματα? Άδεια μικροεργασιών σε ποιές περιπτωσεις χρειάζεται, μήπως γνωρίζεις? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν το σκέφτηκα αυτό για την φύτευση που λες, αλλά τόσα χρόνια που μένω στην οικοδομή αυτή ο χώρος που ανέφερα είναι διαμοιρασμένος απο εμάς τους ενοίκους και χρησιμοποιείται σαν χώρος στάθμευσης. Επίσης είναι τσιμεντοστρωμένος.
  4. Χαίρετε, καταρχάς συγχωρέστε με αν κάνω την ερώτηση μου σε λάθος σημείο του forum. Βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το αν χρειάζετε άδεια απ' την πολεοδομία (αν επιτρέπεται φυσικά) η κατασκευή υπαίθριου στέγαστρου για αυτοκίνητο σε προαύλιο χώρο που ανήκει στην οικοδομή που μένω. Ποιά τ' απαραίτητα έγγραφα και το κόστος των παραβόλων εάν υπάρχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.