Μετάβαση στο περιεχόμενο

todesritter2003

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από todesritter2003

  1. Ρε παιδια με το θεμα αρ. πρωτ. :- ξέρει κανείς τίποτα? Παρακαλώ κάποιος να μου απαντήσει αν μπορει γιατί είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ξερω τι να πώ στους πελάτες. Εγκρίθηκαν ή δεν εγκρίθηκαν?

  2. Καλημέρα συνάδελφοι,

    μπορεί κάποιος που εξέδωσε ΠΕΑ για μονοκατοικία να μου επιβεβαιώσει ότι στην πρώτη σελίδα παρόλο που είναι δηλωμένο "Ολόκληρο κτίριο" και "μονοκατοικία" μου βγάζει αυτό στην προεπισκόπηση πριν το υποβάλω οριστικά 

      Τίτλος κτιριακής μονάδας:

    "---------"

     (Παραπάνω από το χρήση και κλιματική ζώνη)

     

    Ευχαριστώ

    Ναι και σε μενα ετσι τα έβγαλε

  3. Εμένα την μονοκατοικία την έκανε πολυκατοικία χωρίς να πάρει ΠΕΑ και παρεμβάσεις

    Ξέρω το έχει κάνει σε πολλούς απλά εμένα δεν το έκανε σε καμία και μου έκοψες τη χολή τωρα...

  4. Συμφωνώ μαζί σου. Προχωράμε στα τυφλά και να μην ξεχνάμε οτι οι μονοκατοικίες δεν μπόρεσαν να μπουν. Μπορεί μέχρι να ανοίξει για τις άλλες περιφέρειες να διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά για εμάς που κλείνει το πρόγραμμα τι θα γίνει; Όσο για τις ΜΕΑ εγώ προειδοποίησα όλους τους πελάτες οτι ενδεχομένως να χρειαστούν και κάποιοι υπαναχώρησαν και δεν έκαναν καν την αίτηση.

    Γιατί λές οτι οι μονοκατοικίες δεν μπόρεσαν να μπούν? Εγώ έφτασα 3 στο βήμα 4 (με αριθμό πρωτοκόλλου - βέβαια)

  5. Καλημέρα,

    Έχω μία περίπτωση που ο πελάτης είναι ιδιοκτήτης μίας κατοικίας που φαίνεται ως η κύρια κατοικία του και η γυναίκα του είναι ιδιοκτήτρια άλλης κατοικίας την οποία νοικιάζουν και ο ενοικιαστής την δηλώνει ως κύρια..Μπορεί να γίνει αίτηση στο Πρόγραμμα και για τις δύο κατοικίες?

    Στις ενοικιαζόμενες την αίτηση την κάνει ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής?

    Ευχαριστώ.

    Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνειος και για τις δύο. Λογικά μπορείς ο οδηγός λέει 1 αίτηση ανα ΑΦΜ. Όμως υποβάλεις και το ΑΦΜ του συζύγου οπότε μπορεί να κολλήσει εκεί. Για το ενοικιαζόμενο είναι ειδική περίπτωση την αίτηση την υποβάλει ο ιδιοκτήτης και δηλώνεις οτι χρησιμοποιείται από τρίτο- ενοικιαστή. Έχε όμως εύκαιρο και το ΑΦΜ του ενοικιαστή καθώς και το Ε1 του που να φαίνεται οτι το χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικία

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΣΕ PDF TO ANEBAZOYME (ΑΠΟ WORD ΣΕ PDF) ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ; 

    (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...)

    Ετοίμασέ το χρειάζεται οπωσδήποτε να το υποβάλεις στο βήμα 3. Εάν δεν το υποβάλλεις δεν θεωρείται αίτηση (δηλαδή δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στο βήμα 4)

  7. Δικαιολογητικό περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης μαζί με υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986

     

    Τι είναι πάλι αυτό?

    Εάν κάποιος έχει εξαρτώμενα τέκνα που είναι ενήλικα πρέπει να υποβάλλεις υ.δ. τους που να λένε οτι: δεν ήμουν υποχρεωμένος να υποβάλω δήλωση φορολογίας εισοδήματος διότι δεν έχω ακίνητο στο όνομά μου, δεν έχω Ι.Χ. αυτοκίνητο και δεν εισπράττω εισόδημα από καμία πηγή. Φυσικά με το γνήσιο της υπογραφής και να τις υποβάλλεις στα δικαιολογητικά του βήματος 3

  8. Παιδιά για να καταλαβαινόμαστε. Είμαι στο βήμα 3 σε 6 αιτήσεις και δεν μπορώ να κάνω οριστική υποβολή αίτησης. Μου κάνει ατέλειωτο loading. Έχει περάσει κανείς από αυτό το στάδιο? Μήπως πρέπει να το αφήσω να φορτώνει και κάποια στιγμή θα υποβληθεί?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.