Μετάβαση στο περιεχόμενο

teris100

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ο.Κ ευχαριστω πολυ.Οπως ειπα και προηγουμενως ειμαι εντελως ασχετος με αυτα τα θεματα .Το μονο που θα ρωτησω ακομη και συγχωρεστε με εαν και αυτη μου η ερωτηση ειναι κουτη ειναι το εαν υπαρχει καποια περιπτωση ενα παταρι το οποιο δεν βρισκετε στα σχεδια ενος καταστηματος μιας πολυκατοικιας και το οποιο προοριζετε σαν αποθηκευτικος χωρος και μονο και για καμμια αλλη χρηση με καποιο τροπο να μην ειναι παρανομο(καποιος εξισου ασχετος με εμενα μου ειπε να φαινεται σαν ψευδοροφη).Και παλι συγχωρεστε με εαν σας κουρασα γραφοντας τα ιδια και τα ιδια.
  2. Οχι παιδια δεν εχω κανει καμμια συζητηση με μηχανικο και οντως ειμαι εντελος ασχετος με αυτα τα θεματα.Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
  3. Παιδια δεν εννοω παταρι χτιστο αλλα μεταλλικη κατασκευη -σιδηροκατασκευη.Για τετοιου ειδους κατασκευη ξερει κανεις να με βοηθησει?
  4. Καλησπερα και απο μενα.Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ την βοηθεια σας.Εχω ενα καταστημα (η μαλλον θα το εχω γιατι ακομη χτιζετε)το οποιο εχει υψος 6 μετρα. Θα ηθελα λοιπον να φτιαξω ενα παταρι γυρω στα 20 τ.μ(το καταστημα ειναι 45τ.μ και θα ειναι υγειονομικου ενδιαφεροντος).Το παταρι θα το χρησιμοποιω σαν αποθηκευτικο χωροκαι οχι για κοινη χρηση.Μπορω να το κατασκευασω και να ειναι νομιμο η υπαρχει τουλαχιστον καποιος τροπος για να μην εχω προβλημα?(εννοειται οτι θα εχει και μια σκαλα η ενα αναβατοριο εαν και δεν ξερω για τα αναβατορια ποσο κοστιζουν και εαν ειναι ευκολη η τοποθετηση τους-και εαν πιανουν μεγαλο χωρο πραγμα που δεν το θελω).Συγγνωμη εαν σας κουρασα αλλα επειδη η οικοδομη προχωραει δεν ξερω τι να κανω και ζητω απελπισμενα την βοηθεια σας(η αδεια της οικοδομης ειναι τον Οκτωβριο του 2009).Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.