Μετάβαση στο περιεχόμενο

strategi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

strategi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ συνάδελφε, και εγώ σκέφτομαι να πάω τα συμβόλαια της κατάτμησης σε δικηγόρο. Απλά μου φαίνεται περίεργο οι δικηγόροι της τράπεζας να έχουν κάνει τέτοιο λάθος. Μιλάμε ακόμα και για ακύρωση του συμβολαίου αγοράς.
  2. Είμαι Χωροτάκτης μηχανικός πρώτη φορά γράφω στο forum. Πελάτης μου αγόρασε το 1985 από τράπεζα τα 1500 τμ από βιομηχανικό κτίριο συνολικού εμβαδού 3000 τμ (το κτίριο είχε χωριστεί με μεσοτοιχία από τον προηγούμενο ιδιοκτητη) καθώς και το μισό οικόπεδο 10 στρεμμάτα (το αρχικό οικόπεδο ήταν 20 στρέμματα). Το σύνολο του οικοπέδου βρίσκεται εκτός σχεδίου. Πήγαμε στην πολεοδομία να πάρουμε μια βεβαίωση χρήσης γης για να ανανεώσουμε την άδεια λειτουργίας και εκει μας είπαν ότι το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση είναι παράνομο διότι παρά το γεγονός ότι για το αρχικο συνολικό κτίριο υπήρχε άδεια οικοδομής, με τον διαχωρισμό του κτιρίου η άδεια οικοδομής παύει να ισχύει και παράλληλα το κομμάτι του κτιρίου που έχει η επιχείρηση δεν πληρεί τα όρια των αποστάσεων από το οικόπεδο (λογικό αφού η μεσοτοιχία αποτελεί και το όριο του οικοπέδου). Ισχύει αυτό που λένε ότι επειδή χωρίστηκε το κτίριο δεν ισχύει πλέον η άδεια οικοδομής; Ξέρεις κανείς κάτι για αυτό το θέμα. Στο κτίριο δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες είναι όπως φαίνεται στην άδεια οικοδομής που είναι του 1980. Θα πρέπει να μπουμε σε διαδικασία τακτοποίησης; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.