Μετάβαση στο περιεχόμενο

skostas

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από skostas

  1. παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση... θέλω να εκδώσω βεβαίωση Ν4495 για μεταβίβαση σε διαμέρισμα τακτοποιημένο με Ν4178 σε οριστική υπαγωγή, την εκδίδω όπως παλιά ή θα πρέπει να μεταφέρω την δήλωση στον Ν4495 να ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα και μετά να βγάλω την δήλωση?

  2. το αγροτεμάχιο είναι εντός ζώνης των 100μ . το πρόσωπο στη παραλία είναι 20μ με βάθος 130,00μ και πρόσοψη 25,00μ (άρτιο κατά παρέκκλιση) .

    Ευχαριστώ είναι το άρθρ. 8 του Ν.2971/01.Πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι ο καθορισμός αιγιαλού. Σημείωση μέσα στο γήπεδο υπάρχει ισογεια οικοδομή με άδεια του 1966. Παίζει κάποια σημασία ή μπορώ να κάνω προσθήκη καθύψος σε νόμιμο περίγραμμα?

  3. Καλημέρα σε όλους , αν και έχει συζητηθεί παρόμιο θέμα θέλω τη βοήθειά σας, σε εκτός σχεδίου παραλιακό αγροτεμάχιο που δεν έχει καθοριστεί ο αιγιαλός μπορώ να εκδόσω οικοδομική άδεια και σε πόση απόσταση και από που? σχετικά άρθρα νομοθεσίας?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.