Μετάβαση στο περιεχόμενο

kganas

Members
  • Περιεχόμενα

    55
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από kganas

  1. On 20/3/2018 at 4:13 ΜΜ, Sw0rdf1sh said:

    Για όσους θέλουν γρήγορα χωρίς εγκατάσταση να δουν το λογισμικό έχω ανεβάσει Portable έκδοση (προεγκατεστημένη και έτοιμη προς χρήση) ΕΔΩ.

    Τρέχει μέχρι και σε στικάκι (απλά πιο αργά). Το προτιμότερο είναι να το βάλετε κάπου στο δίσκο.

     

    Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποσυμπιέσετε το rar, να τρέξετε το UwAmp.exe και να πάτε στο browser στο http://localhost/kenakv5/

     

    :)

    Χρόνια πολλά.

    Κατέβασα την Portable έκδοση, αποσυμπίεσα το rar, έτρεξα το UwAmp.exe, αλλά στον browser το http://localhost/kenakv5/   με βγάζει σε κενή σελίδα!

  2. Για το θέμα της θέρμανσης, μπορείς να βάλεις νερό στο σύστημα, ώστε να πάει στο 1 bar και να κλείσεις το διακόπτη του μηχανήματος (ή τον αυτόματο πλήρωσης αν υπάρχει). Θα δουλέψει μια χαρά. Για την παροχή νερού στο μπάνιο-κουζίνα, αν η πίεση είναι κανονική στό μετρητή (ισόγειο ή υπόγειο), μόνο με αλλαγή σωληνώσεων μπορεί να αποκατασταθεί. Ελεγξε όμως μήπως βούλωσε ο κεντρικός διακόπτης του διαμερίσματος ή δεν ανοίγει καλά και στραγγαλίζει τηνπαροχή.

  3. Στη Θεσ/νίκη, που έκανα μελέτη πριν 2 χρόνια δέχτηκαν το "Τοποθετείται φορητός ανιχνευτής εκρηκτικών αερίων (ασετιλίνης) στο χώρο όπου αποθηκεύονται οι συσκευές οξυγονοκόλλησης μετά το πέρας των εργασιών στο ισόγειο του συνεργείου και καλύπτει τον χώρο γύρω από τις συσκευές οξυγονοκόλλησης.

    Ο φορητός ανιχνευτής θα είναι τοποθετημένος μόνιμα στο τοίχο και σε ύφος 10  cm πάνω από το κλείστρο της φιάλης ασετιλίνης".

    Δεν γνωρίζω τι και πόσο κόστισε αυτό που τοποθέτησε ο ιδιοκτήτης.

  4. Αν απευθυνθείς στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

    Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, εκτιμώ πως θα σου δώσουν. Εχω κάποιο τηλέφωνο (36.99.176) και ακριβή δ/νση  (Ακαδημίας 6, ΓΓΑ, Δ/νση Μελετών, Τμήμα στ΄).

  5. Κάνεις διακοπή απο την κυψέλη, ελέγχεις για ρεύματα, γειώνεις και κάνεις τη συντήρησή σου. Χρησιμοποίησε ηλεκτρολόγο αδειούχο για Μέση Τάση, που να έχει εμπειρία και εξοπλισμό (γειωτές, γάντια, κλπ).

  6. Οχι δεν δουλεύει.... Βρήκα όμως έναν άλλο τρόπο, ευκολο! Στο autobld με την εντολή σχέδιο οθόνης, αυτό που θες, του δίνεις όνομα και το αποθηκεύεις. Το autocad, το αναγνωρίζει πλήρως.

    Τις ευχαριστίες μου για το χρόνο σας, καλές δουλειές.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.