Μετάβαση στο περιεχόμενο

kganas

Members
  • Περιεχόμενα

    55
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kganas

  1. kganas

    KENAK Freeware

    Χρόνια πολλά. Κατέβασα την Portable έκδοση, αποσυμπίεσα το rar, έτρεξα το UwAmp.exe, αλλά στον browser το http://localhost/kenakv5/ με βγάζει σε κενή σελίδα!
  2. Ξεκίνα με την Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967 Αρ. Φύλλου 2718 Δεν απαιτούνται συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα.....
  3. Πάρε τραπεζική επιταγή απο την τράπεζά σου....
  4. Για το θέμα της θέρμανσης, μπορείς να βάλεις νερό στο σύστημα, ώστε να πάει στο 1 bar και να κλείσεις το διακόπτη του μηχανήματος (ή τον αυτόματο πλήρωσης αν υπάρχει). Θα δουλέψει μια χαρά. Για την παροχή νερού στο μπάνιο-κουζίνα, αν η πίεση είναι κανονική στό μετρητή (ισόγειο ή υπόγειο), μόνο με αλλαγή σωληνώσεων μπορεί να αποκατασταθεί. Ελεγξε όμως μήπως βούλωσε ο κεντρικός διακόπτης του διαμερίσματος ή δεν ανοίγει καλά και στραγγαλίζει τηνπαροχή.
  5. Δε χρειάζεσαι νερό, παρά μόνο σύστημα τοπικής εφαρμογής, πάνω απο τις καυτές επιφάνειες...
  6. Να ζητήσεις το ακριβές κείμενο απο τη συγκεκριμένη πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί κατά 99%, θα στην απορρίψουν. Εχουν μικροδιαφορές πανελλαδικά δυστυχώς.
  7. Στη Θεσ/νίκη, που έκανα μελέτη πριν 2 χρόνια δέχτηκαν το "Τοποθετείται φορητός ανιχνευτής εκρηκτικών αερίων (ασετιλίνης) στο χώρο όπου αποθηκεύονται οι συσκευές οξυγονοκόλλησης μετά το πέρας των εργασιών στο ισόγειο του συνεργείου και καλύπτει τον χώρο γύρω από τις συσκευές οξυγονοκόλλησης. Ο φορητός ανιχνευτής θα είναι τοποθετημένος μόνιμα στο τοίχο και σε ύφος 10 cm πάνω από το κλείστρο της φιάλης ασετιλίνης". Δεν γνωρίζω τι και πόσο κόστισε αυτό που τοποθέτησε ο ιδιοκτήτης.
  8. Αν απευθυνθείς στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, εκτιμώ πως θα σου δώσουν. Εχω κάποιο τηλέφωνο (36.99.176) και ακριβή δ/νση (Ακαδημίας 6, ΓΓΑ, Δ/νση Μελετών, Τμήμα στ΄).
  9. Μήπως το κατ/μα πάει με το ΠΔ 71/88, είναι κάτω απο 50 άτομα (θεωρ. πληθυσμός) και θα γίνει έκθεση επιθεώρησης?
  10. Θέλουν να συμμετέχουν σε διαγωνισμό, για το συγκεκριμένο έργο και απαιτείται στη διακήρυξη δήλωση συνεργαζόμενου μηχανικού!
  11. Μάλλον δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης. Ψάξε το Φ1Α/333/4709/Δ5/9-4-02 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ
  12. Κάνεις διακοπή απο την κυψέλη, ελέγχεις για ρεύματα, γειώνεις και κάνεις τη συντήρησή σου. Χρησιμοποίησε ηλεκτρολόγο αδειούχο για Μέση Τάση, που να έχει εμπειρία και εξοπλισμό (γειωτές, γάντια, κλπ).
  13. Θα έλεγα να το κάνεις χωρίς θέρμανση, όπως πραγματικά είναι! Θεωρητικό σύστημα και είσαι εντάξει...
  14. Κοίτα αυτό συνάδελφε... http://www.kkengineering.gr/legislation/dikaiomataMixanikon/Egk-38471-32-89.txt
  15. συμπήρωση.......... Στο autobld με την εντολή σχέδιο οθόνης, επιλέγεις αυτό που θες, του δίνεις όνομα και το αποθηκεύεις. Το autocad, το αναγνωρίζει πλήρως.
  16. Οχι δεν δουλεύει.... Βρήκα όμως έναν άλλο τρόπο, ευκολο! Στο autobld με την εντολή σχέδιο οθόνης, αυτό που θες, του δίνεις όνομα και το αποθηκεύεις. Το autocad, το αναγνωρίζει πλήρως. Τις ευχαριστίες μου για το χρόνο σας, καλές δουλειές.
  17. Ευχαριστώ... Είναι τουλάχιστον καλύτερα με explode (μισά έτσι, μισά αλλιώς θα συντάσω ένα σχέδιο!)
  18. το ανέβασα..... ΑΛΚΜΗΝΗς.zip
  19. Δυστυχώς συμβαίνει ακριβώς το ίδιο!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.