Μετάβαση στο περιεχόμενο

miatagreece

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by miatagreece

  1. Τελικά ουδείς γνωρίζει.....??? edit. Τωρα είδα τα πμ μου. Ευχαριστώ.
  2. Για άδεια λειτουργίας είναι το θέμα και αν χρειάζεται-απαιτείται. Φίλε dimitris-gm δυστυχώς δεν είναι σχετικά αυτά που μου έστειλες με το πμ. Σε ευχαριστω πολύ πάντως
  3. Καλησπέρα σας και πάλι. Παρόλο που έκανα αρκετή αναζήτηση στο forum δεν βρηκα κάποια οριστική απάντηση σχετικά με το θέμα. Επισκέφτηκα την πολεοδομία της περιοχής που ανήκει το ακίνητο που θέλω να μισθώσω αλλά και αυτοί δεν ήταν σίγουροι. Ο Δήμος δεν δίνει άδεια για πολιτιστικό κέντρο. Το Υπουργείο Πολιτισμού που με έστειλε ο Δήμος, ομοίως δεν χορηγεί άδειες λειτουργίας πολιτιστικού κέντρου. Το μονο που κατάφερα να βρω είναι ότι πρέπει να βγάλω άδεια για χώρο "συνάθροισης κοινού". Κι αυτό όχι 100% σίγουρο. Δύο συνάδελφοι σας που ρωτήθηκαν, ομοίως δεν είχαν απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με διαφωτίσει μιας και ο πελάτης μου (είμαι δικηγόρος) θέλει να τα κάνει όλα "by the book" ώστε να μην έχει προβλήματα αργότερα??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  4. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου ! Ο μηχανικός με παρεπεμπε στην πολεοδομία και η πολεδομία στο ΓΠΣ της περιοχής που με ενδιαφερει. Βρηκα το ΓΠΣ και τις χρησεις στο οικοδομικό τετραγωνο που με ενδιεφερε, αλλά δεν ηξερα σε ποια κατηγορία υπάγεται η σχολη χορού για να δω αν μπορω να εκδωσω άδεια σε περιοχη αμιγούς κατοικίας. Χίλια ευχαριστω και πάλι
  5. Μετά από επισταμένη έρευνα πάνω στις διατάξεις που διέπουν την ίδρυση και αδειοδότηση σχολής χορού αναγνωρισμένης από το Κράτος (όχι ευρωπαικών χορών δηλαδή), το ερώτημα μου είναι σε ποιές περιοχές μπορεί νομίμως να ιδρυθεί σχολή χορού. Διάβασα πολεοδομική νομοθεσία, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει σε ποιές διατάξεις υπάγονται τελικά οι σχολές χορού. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.