Μετάβαση στο περιεχόμενο

maschinenbauer

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

maschinenbauer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. την ιδια αποψη εχω και `γω..και με αγχωσανε αδικα... ε τωρα καθυσηχαστηκα καπως...αμα τελειωσω να κανουμε και δουλειες!κατεχω και την ``γερμανικη``.θα κανουμε μεγαλη μπιζνα!!
  2. δεν θα πω αν ζησεις γερμανια ,θα πω αν ``κανεις`` γερμανια θα καταλαβεις τι εννοω, οταν λεω πως θελω να γυρισω ελλαδα...
  3. οχι..παρεξηγηση..εννουσα ενναλακτικες σε σχεση με τους κλαδους και την επαγγελματικη αποκατασταση...
  4. Καλησπερα συναδερφοι, σπουδαζω στο τμημα μηχανολογων μηχανικων ενος πανεπιστημιου της γερμανιας και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την επαγγελματικη αποκατασταση ενος μηχανολογου. Το εναυσμα μου το εδωσε σημερα μια επισκεψη στο πανεπιστημιο στο οποιο γινοταν μια καποιου ειδους παρουσιαση φωτοβολταικων, ανανεωσιμων πηγων και γεωθερμιας. Αυτοι ειναι και ακριβως οι κλαδοι που με ενδιαφερουν. Ομως (!) προς μεγαλη μου εκπληξη και μετα απο μερικες ερωτησεις μου εδωσαν να καταλαβω πως βρισκομαι σε λαθος κλαδο καθως με αυτες τις τεχνολογιες ασχολουνται οι ηλεκτρολογοι και οι χημικοι μηχανικοι. 1)Ισχυει κατι τετοιο; 2)και αν οντως ισχυει θα ηταν αδυνατη η ενασχοληση μου με αυτους τους κλαδους εχοντας σπουδασει μηχανολογια;(στην ελλαδα εχω σκοπο να δουλεψω) 3)Ενναλακτικες; Ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.