Μετάβαση στο περιεχόμενο

george-26

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Έχω ξεκινήσει ενέργειες για την κατασκευή της πρώτης κύριας κατοικίας . Έιμαι υπέρ της μεταλλικής κατασκευής και έχω κάνει μια πρώτη επαφή με κάποια εταιρία . Μου προτείνουν για εξωτερική τοιχοποιοία τσιμεντοσανίδα και για εσωτερική τοιχοποιοία γυψοσανίδα . Θα ήθελα μια πρώτη γνώμη για την επιλογή μου . Ευχαριστώ .
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ . ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ (ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ , ΣΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ - ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ (ΑΠΟΦΥΓΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ , ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ ΡΩΓΜΩΝ Κ.Α - ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ -ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κ.Α ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΔΟΜΗΣΗΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Edit" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
  3. Γεια σας . Μόλις αποφάσισα να κάνω και γω το δικό μου σπίτι και μόλις το αποφάσισα μπερδεύτηκα . Είμαι υπέρ του μεταλλικού σκελετού και όχι της συμβατής κατασκευής ( τσιμέντο ) . Το θεωρώ σύχρονο , καλύτερο αλλα με αγχώνει το γεγονός ότι ίσως είναι κάτι νέο στην Eλλάδα και δεν υπάρχει η μακροχρόνια εμπειρία που έχει το τσιμέντο . Θα ήθελα μια πρώτη εικόνα πάνω στο θέμα για να ξεκινήσω να βάλω κάποια σειρά . Ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.