Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zanzavar

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Zanzavar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ! Ξέρετε αν χρειάζεται κάποιο δικαιολογητικό για να επιστραφεί το ΦΕΜ? Επίσης στην πολεοδομία γνωρίζει κάποιος τι διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθήσω για να ακυρωθεί η άδεια?
  2. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Ξεκίνησα να κάνω μια αλλαγή χρήσης απο κατοικία σε κατάστημα με σκοπό να γίνει φαρμακείο. Δυστυχώς λίγο πριν βγει η οικοδομική άδεια και ενώ έχουν κατατεθεί οι αμοιβές και έχει πληρωθεί το ΦΕΜ συνηδητοποιήσαμε μαζί με τον πελάτη οτι το ισόγειο του κτιρίου δεν διαθέτει τα 30 απαιτούμενα τετραγωνικά για να φιλοξενήσει το φαρμακοπωλείο και δεν θα μπορεί να πάρει στη συνέχεια άδεια λειτουργίας, οπότε η άδεια δεν έχει νόημα να βγει. Καθώς ένα μέρος της ευθύνης αυτού επιβαρύνει και εμένα θα ήθελα να επιστρέψω στον ιδιοκτήτη ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαχτώ απο την απόδοση ΦΠΑ (σημαντικότερο καθώς είναι 1000 και ευρω) και να μου επιστραφεί το ΦΕΜ απο την εφορεία εφόσον δεν θα βγει τελικά η άδεια ποτε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.