Μετάβαση στο περιεχόμενο

dvasilakis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dvasilakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι, το καινουργιο σπιτι χτιστηκε πολυ αργοτερα και ειναι κατα 50 τετραγωνικα μεγαλυτερο.Δεν ειναι ενωμενο με το κατω σπιτι . Δεν μπορω να το πω ισογειο γιατι δεν ειναι ενα πραγμα δεν μπορεις να το πεις ολο σαν μια πολυκατοικια.
  2. Καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Λοιπόν, έχω νεώτερα. Τελικά αδεια κατεδαφισεως χρειάζεται οπως πολυ σωστα αναφερεται απλα πρεπει να γινει λεπτομερη περιγραφη του σπιτιου που προκειται να γκρεμιστει. Μεγεθος, υλικα κατασκευης κτλ κτλ. Υπάρχει ενα αλλο θεμα. Διευκρινηση το κατω μέρος του σπιτιου που θελω να γκρεμισω και να το ξαναχτισω, ενωνοντας το με το πανω σπιτι, ειναι σεισμοπληκτο και ειχε δωθει δωρεαν. Το 84 ειχαμε βγαλει αδεια οικοδομησεως και φτιαξαμε εναν οροφο απο πανω. Ερώτηση χρειαζεται να βγαλω καινουργια αδεια οικοδομησεως??
  3. Έχω μια απορία γιατί έχω κάνει αίτηση για άδεια κατεδαφίσεως και αργεί πάρα πολύ.Εχουν περάσει 6 μήνες. Το σπίτι είναι 30 ετών. Θέλω να το κατεδαφίσω και στην θέση του να χτίσω καινούργιο. Το ερώτημα είναι το εξής. Χρειαζεται άδεια κατεδαφίσεως, γιατί γνωστοί-άγνωστοι , ειδικοί - μη ειδικοί λένε ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις άδεια κατεδαφίσεως, κάτι που δεν μου φαίνεται αρκετά λογικό. Δηλάδη μπορώ να το κατεδαφίσω χωρίς να βγάλω άδεια κατεδαφίσεως?? Δεν είναι παράνομο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.