Μετάβαση στο περιεχόμενο

mpety

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπέρα!!ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός διαμερισματος στο καματερό το οποίο έχει ημιυπαίθριο χώρο 6τ.μ. καθώς και σοφίτα 20 τ.μ. θα ήθελα αν μπορείται να μου πείτε αν πληρώνω με την αγορά φόρο μεταβίβασης γι΄αυτούς τους δύο χώρους (ημιυπαίθριο κ σοφίτα) σημείωση:είναι πρώτη κατοικία.αν ναι η τιμή πως καθορίζεται?ευχαριστώ.....
  2. τελικά με πεδιλοδοκούς είναι η θεμελιωση.Μόλις με ενημέρωσε ότι το πηγάδι βρίσκεται μπροστά στο κτίριο συγκεκριμένα κάτω από την πρασιά του ισογείου (το άνοιγμα του είναι στο υπόγειο μπροστά.Αδεια δεν υπάρχει για άντληση νερού αφού το χρησιμοποιούσαν οι οικοπεδούχοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια...Δε ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου...
  3. τι εννοείς αρνητική ενέργεια; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Απ' οτι καταλαβαίνω πρέπει μα αναλάβει πολτικός μηχανικός της εμπιστοσύνης μου.Αν δεν έχω όμως μπορεί οποιοσδήποτε να το αναλάβει?Ο μηχανικός του κατασκευαστή με διαβεβαιώσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κι ότι το να μπαζώδσεις ένα πηγάδι είναι επέμβαση στη φύση το νερό θα βρεί διέξοδο αλλού και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.Επίσης μου ανέφερε ότι το πηγάδι βρισκόταν από παλιά στο οικόπεδο οπότε δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια άδεια κ.λ.π. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση?
  4. καλημέρα σε όλους.Θαήθελα να ρωτήσω τα εξής:Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός διαμερίσματος το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών.Οκατασκευαστής με ενημέρωσε ότι στο υπόγειο του συγκροτήματος υπάρχει πηγάδι 30 μ με νερό 20 μ στο οποίο έχει τοποθετήσει σύστημα άντλισης νερού ώστε να χρησιμοποιείται για κοινόχρηστο πότισμα κ.λ.π. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα για καθίζηση, στατικότητα κτιρίου και γενικά αν είναι επικίνδυνο Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.