Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavrosserres

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stavrosserres's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομίζω πως το forum έχει την έννοια της βοήθειας μεταξύ ανθρώπων που έχουν κοινά προβλήματα. Επικρίνοντας απλά κάποιες δημοσιεύσεις φίλε aiche δεν βοηθάς. Εκτός και αν έχεις προηγούμενα με τους συναδέλφους! Εγώ ζήτησα βοήθεια για το μονογραμμικό. Μπορείς να δώσεις ένα χεράκι σε ένα νέο μηχανικό που κάνει την πρώτη μελέτη του; Θα σου ήμουν υπόχρεος.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Φίλε astrah όντως δεν ζήτησα μελέτη αλλά έχω να καταθέσω την αίτηση στη ΔΕΗ και δεν μπορώ να βρω πως πρέπει να είναι ένα μονογραμμικό. Επομένως κάθε βοήθεια δεκτή. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι 42 πανελα 235W και ένας αντιστροφέα Piko 10.1 3 Φασικός. Σκέφτομαι να κάνω δυο string παράλληλα και ένα μόνο του και να χρησιμοποιήσω τους 2 MPP γιατί σε 6 πανελ έχω μικρές απώλειες λόγο σκίασης.
  3. Καλησπέρα είμαι νέος μηχανικός και είναι η πρώτη μου μελέτη στα Φ/Β. Θα ήθελα βοήθεια από κάποιο συνάδελφο όσον αφορά το μονογραμμικό για εγκατάσταση 10kW. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα που μπορώ να δω γενικά πως γίνονται τα μονογραμμικά; Επισής θα ήθελα να ρωτήσω την κάτοψη την σχεδιάζω εγώ με τα πλαίσια και είναι όπως η κάτοψη που έχουμε στις άδειες, ή απλά σε ένα σχεδιαστικό κάνω αποτύπωση του χώρου με τα πλαίσια (πχ σε Α4); Ευχαριστώ πολύ ΥΓ Ίσως το θέμα να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν βρήκα πουθενά κάποιο συνημμένο να κατεβάσω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.