Μετάβαση στο περιεχόμενο

599

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. http://www.isomat.gr/images/stories/extrapdf_gr/odigosgreek2007.pdf το βρηκα ευχαριστω πολυ! ειναι πολυ χρησιμο! αλλα ισως να βαλω τελικα δαπεδο το οποιο συμφερει περισσοτερο και ειναι και η ειδικοτητα του φιλου μου.
  2. μα γιαυτο και μπηκα εδω μεσα για να μαθω απο τους ειδικους
  3. απο την αρχη προσπαθω να μπω σε ενα τελειως φιλικο κλιμα αλλα δε μπορεσα να βγαλω ακρη. τελος παντων περαστικος ημουνα και ειμαι μια ερωτηση εκανα και μαλλον επεσε απο το μπαλκονι.......... καλη συνεχεια ειδικα οι δικες σας συμβουλες ειναι πολυ χρησιμες δε καταλαβαινω τωρα γιατι εκφραζεστε ετσι.
  4. oι ειρωνικες απαντησεις (και φυσικα δεν αναφερομαι στη δικη σας) δε βοηθανε καθολου ισα ισα πρατουν αντιθετα οπως φαινεται απο τα πρωτα μου ποστ ειχα και ακομα εχω ολη την καλη διαθεση να ακουσω τη γνωμη καποιον ειδικων στο θεμα μου. ελπιζω να εγινα κατανοητος. και θα πω κατι το οποιο φυσικα ολοι το γνωριζουν. οτι μεσα απο τη γραφη πολλες φορες παρεξηγουνται τα λογια και φαινονται να εκφερουν αλλα συναισθηματα πχ θυμου.
  5. μπορουν λιγο να πεσουν οι τονοι σας παρακαλω μια ερωτηση καναμε
  6. αυτα που λες σιγουρα ειναι σωστα και οπως ειπα ποιο πανω μονο αν γινεται τελικα θα τα περασουμε και γιαυτο αλλωστε ροταω εδω για να μαθω τι συμβαινει.
  7. τωρα μηλαμε σοβαρα; αδεια;;; και βεβαια υπαρχουν ολα και εχουν παρθει ολα τα μετρα. ποιο ασανσερ;;; μονοκατοικια δυοροφη ειναι δεν ηξερα οτι για μια ερωτηση σε ενα φορουμ (που ασχολειται με ποιο σοβαρα πραγματα ομως) πρεπει να βαλω και φοτο απο την αδεια.. απαντησα φιλε μου
  8. αν εγω παρω το πλακακια με 5 ευρω (παραδειγμα) ευρω ο συναδελφος θα θελει τουλαχιστον τα διπλα για να τα περασει. πιστεψε με αν τα ειχα θα τον επαιρνα φιλοδοξοι πλακαδες... δεν απανταω καν .............
  9. χαχαχαχαχα ενταξει μονο αν μπορουμε στα σιγουρα θα το κανουμε απλα ηθελα καποιες πληροφοριες τα τετραγωνικα που ειπα ειναι δυο ορθογωνια δωματια. πιστευω θα τα καταφερουμε εχει περασει πολλες φορες δαπεδο (λαμινετε; ) πιστευω δε θα χουμε προβλημα στο αλφαδιασμα αλλα στο χρονο που θα μας παρει.. θα επιστρεψω με φοτο σε λιγο καιρο..
  10. μαλιστα. καπως ετσι το σκεφτομουν! τα δωματια δηλαδη ολος ο οροφος ηταν τοσα χρονια με τα μπετα, τωρα εχουν μπει σωληνες για καλοριφερ και κουφαματα. κατω τωρα ειναι τσιμεντο ομως για να γινει ισιο και να καλυφθουν και οι σωληνες πρεπει να στρωθει και αλλο τσιμεντο. ευχαριστω!
  11. Χαιρετώ την μεγάλη παρέα! ο λόγος που βρέθηκα εδω ειναι οτι θελω να ροτησω καποια απλα πραγματα. ....πρεπει να περαστουν πλακακια δε δυο δωματια συνολικου μεγεθους 35 περιπου τετραγονικων. τα οποια θα αγορασω εγω και θα περαστουν απο εναν φιλο ο οποιος μπορει να το κανει αν και δεν ειναι αυτη η δουλεια του. ....αρχικα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο λινκ με συμβουλες, τι θα χρειαστω απο υλικα και τι να προσεξω. ....αν δεν υπαρχει κατι τετοιο θελω να ροτησω: 1, τα υλικα που θα αγορασω εγω ποια θα ειναι; πλακακια κολες κλπ; τι ακριβως; 2, μου ειπαν οτι το αρχικο τσιμεντο για καλυφθουν οι σωληνωσεις θα ειναι τσιμεντομπετο ισχυει αυτο; 3, το κοψιμο των πλακακιων το κανουν και στα σημεια πωλησεις; η θα πρεπει να νοικιασω το μηχανημα; (λιγο δυσκολο βεβαια..) καποια απο τα ερωτηματα σιγουρα θα ξερει να τα απαντησει αυτος που θα τα περασει απλα θελω μια δευτερη γνωμη. Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.