Μετάβαση στο περιεχόμενο

pilalas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Εντάξει σε αυτό έχεις ένα point...Δεν το είχα και έτσι... Αλλά, από την άλλη αυτός που θέλει να κάνει την παρανομία θα την κάνει και θα ψάξει πολύ πριν την κάνει φαντάζομαι... Αλλά από την άλλη, δεν είμαστε και όλοι ηδονοβλεψίες ούτε εκ φύσεως κακοί άνθρωποι... Μερικοί άνθρωποι ξέρεις, ίσως να μας βλέπουν ήπιους και να μας "πατάνε" βασιζόμενοι ότι δεν θα "μιλήσουμε" ποτέ... Αλλά, όταν ξεπερνούν τα όρια και μας βρίζουν και από πάνω(ναι τρελλοί υπάρχουν σε τούτον τον κόσμο και πολλοί μάλιστα...) εεε.... μας γυρνάει και εμάς το μάτι και λέμε...και ******* και δαρμένος δεν γίνεται... Και ξαναλέω ότι ξέρει ότι έχει καιρό(χωρίς να έχω απειλήσει ότι πάω αύριο μπλα μπλα) και παρόλα αυτά με βρίζει... Στην τελική υπάρχει και νομοθεσία...Αλλά αυτό δεν θα του περάσει και ας είναι να πληρώσω και εγώ... Δεν με ενδιαφέρει μία! Όσο για το αν μπορεί να υπάρχουν πρόστιμα για όλη την πολυκατοικία, ας τον μεταπείσουν οι άλλοι να το γκρεμίσει...Εγώ ή τώρα ή σε 5 χρόνια, θα τον αναγκάσω να το γκρεμίσει... Αν και τώρα με τις ενεργειακές "κάρτες" πώς τις λένε, θα αναγκαστεί μόνος του να το επαναφέρει!
  2. Η ερώτησή σου πάει στον πληθυντικό "μας"... Δεν μένω σε ιδιοκτητη βίλλα... Όλους θα μας πάρει ο χάρος...
  3. Όποτε θες έλα και εσύ και η πολεοδομία να με ελέγξετε! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθει η πολεοδομία στο σπίτι μου να με ελέγξει και ταυτόχρονα να ελέγξει και αυτόν! Γιατί όσα τ.μ. γράφει τόσα έχω και δεν είναι από ημιυπαίθριο όπως έμαθα πρόσφατα ότι χτίζουν πολλοί! Αν αυτό εννοείς... Εντάξει τι να κάνουμε είμαι ηδονοβλεψίας...Αλλά και εσύ που δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί τόσα χρόνια μεταξύ μας καλύτερα να μην εκφράζεις γνώμη τόσο αβέρτα! Αν ήθελα τόσα χρόνια θα τον είχα πειράξει εξ απροοπτου...Αλλά αφού με έφερε στο αμήν με αναίδεια και θράσος(και δεν του φτάνει ότι του έχω δώσει και περιθώριο αν θέλει να το γκρεμίσει αλλά μου κάνει και τον καμπόσο...) Τέλοσπάντων, αφού σας την σπάμε τα θύματα όταν μπαίνουμε και ρωτάμε...καλώς δεν ρωτάω...Είμαι καρφί βλέπεις και αυτός είναι ο καλός, σωστός και αγαπητός γείτονας.... Άντε τώρα να απαντήσετε σε κανέναν άλλο...πώς θα παρακάμψει το νόμο εν γνώσει του... Μπορεί να τον κερδίσετε και σαν πελάτη δεν ξέρεις τι γίνεται καμία φορά!
  4. Δεν με πειράζει αν δεν απαντήσεις... Ούτως ή άλλως το δικό σου ακίνητο χάνει την αξία του από το κλείσιμο του γείτονα....; Δικό μου είναι... Πάντως δεν το ήξερα ότι οι μηχανικοί υπερασπίζεστε με τόσο μένος την παρανομία και την λέτε και σε όσους χάνουν το δίκιο τους... Κρίμα... Δεν ξέρω αν πληρώνεστε για τέτοιες πράξεις και αν συμμετέχετε στο κλείσιμο των μπαλκονιών, αλλά κρίμα είναι να μας βρίζετε και εμάς τα θύματα... Μην ανησυχείς, η προειδοποίηση έχει υπάρξει και έχει ευκαιρία να το γκρεμίσει...Δεν είπα ότι θα πάω αύριο... Αλλά αντί να πει και συγγνώμη με έβρισε και σφόδρα... Αλλά εγώ φταίω που δεν έχω πάει ακόμη ή που δεν τον άφησα και απροειδοποίητο...Έτσι για να μάθουν οι παράνομοι να μας την λένε και από πάνω! Τεσπα, λόγω της συμπεριφοράς του εύχομαι να είναι αρκετό το πρόστιμο...και πάνω από το 30% που υπολόγιζα περίπου ότι είναι...
  5. Καλημέρα Μπράσκο! Βασικά, νόμιζα ότι το όλο θέμα θα ήταν κάποια νομοθεσία με "global" χαρακτήρα... Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόσο μπέρδεμα! Νόμιζα ότι θα ήταν τόσο ποσοστό επί της αντικειμενικής χ τόσα τ.μ.= πρόστιμο και κάτι ακριβώς ανάλογο για το πρόστιμο διατήρησης.... Αλλά φαίνεται όλα σε αυτή τη χώρα λειτουργούν πολύυυυ περίεργα!
  6. Ρε παιδιά πολύ άγριοι μου είστε μερικοί και δεν κατανοώ το γιατί... 1. Γιατί δεν βάζετε το φόρουμ με συνδρομή και έχετε ανοιχτή την ενότητα Θέματα Ιδιωτών; 2. Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζω ότι ρωτάνε πολύ πιο συγκεκριμένα πράγματα από μένα! 3. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο καθένας θα εμπιστευόταν έναν μηχανικό σε ένα φόρουμ με το καλημέρα σας, απλά και μόνο επειδή συμμετέχει σε αυτό... Λογικό είναι να εμπιστευτεί κάποιον που ξέρει τη δουλειά του ή που τον έχει κρίνει από μακροχρόνια χρήση του φόρουμ... Μόνο που δεν φαντάζομαι ότι πολλοί ιδιώτες θα σερφάρουν με τις ώρες στο φόρουμ σας μιας και μπαίνουμε για μία συντομη συμβουλή...που προτιμούμε να την πάρουμε από εσάς παρά από το "μακρύ και το κοντό" του καθενός σε ένα τυχαίο φόρουμ! Τελικά τι νόημα έχει η ενότητα αυτή δεν έχω καταλάβει!!! 4. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ Μ Π Α Λ Κ Ο Ν Ι , όχι για Ημιυπαιθριο....................................................................................................................................................................................................Κοινώς δεν νομιμοποιείται ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τέλος..... ΔΕΝ είναι το δικό μου μπαλκόνι!!!!
  7. Και εμάς το ρευστό... Οπότε δεν το βλέπω να φτουράει η "σχέση" μας... Καλώς ρε παιδιά, δεν το ήξερα ότι έκανα τόσο "καλοπληρωμένη" ερώτηση... Άλλωστε φαντάζομαι ότι το φόρουμ σας και το section των Ιδιωτών είναι για να ρωτάμε καμία απορία... Anyway, να 'στε καλά, no hard feelings!
  8. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε να μου πείτε, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, πόσο τοις εκατό επί της αντικειμενικής αξίας(ή τιμή ζώνης, δεν το γνωρίζω) είναι το πρόστιμο για κλείσιμο μπαλκονιού! Επίσης ξέρει κανείς και το πρόστιμο διατήρησης πόσο πάει; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.