Μετάβαση στο περιεχόμενο

michanikosgr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ΝΑΙ βεβαια ειναι διαμερισμα σε πολυκατοικια απο το 1980...και το διαμερισμα λειτουργει απο το 2000..και δεν αλλοιώνει την εξωτερικη προσοψη του κτισματος....,
  2. Kαλησπερα Καποιος γειτονας εστειλε επιστολη στην πολεοδομια να ελεξει εαν το σπιτι μου πληρει τους ορους του σχεδιου που εκδοθηκε κατα την ενεργεση του, δηλαδη αφορα στο οτι εχω χτισει πιο μεσα τον τοιχο διαστασεων 3.5 m Χ 0.75 m με την μπαλκονοπορτα αφαιρωντας χωρο απο το υπνοδωματιο του παιδιου (το μπαλκονι ηταν πολυ μικρο, να βαζω μια καρεκλα να καθομαι πιο ανετα) .. Γνωριζει καποιος φιλος τι επιπτωσεις θα εχω (τη δευτερα ερχεται για ελεγχο η πολεοδομια) ???? θα μου ζητησουν να τον ξαναχτισω συμφωνα με το σχεδιο ??? θα εχει καποιο προστιμο και τι υψους θα ειναι??? Υπάρχει περίπτωση να μην αποτελεί πολεοδομική παράβαση η διαπλάτυνση μπαλκονιού η οποία δεν επιβαρύνει το γεωμετρικό στερεό όγκο του κτίσματος ??? Σας Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.