Μετάβαση στο περιεχόμενο

vartz10

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vartz10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ρε παιδιά και πάλι δεν απαντήσατε στο ερωτημα μου όμως. Από την στιγμή που ο διευθυντής της πολεοδομιάς μου είπε ότι ισχυει η άδεια, έχω λόγω να αμφιβάλω? Αυτό ρωτάω. Ούτε για εγκυκλίους ρωτώ ούτε για απαντήσεις ένος επιμελητηρίου.
  2. Vageli σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Δεν είναι οικοδομήσιμο το αγροτεμάχιο. Κατάφερα και έβγαλα μια άδεια εργασιών μικρής κλίμακας η οποία λέει ακριβώς τις εργασίες που έκανα. Στην πολεοδομία βέβαια, με διαβεβαίωσαν πως με αυτή την άδεια και το χαρτί του δήμου που λέει πως είναι πριν του '55 το κτίσμα πλέον έχεις ένα νόμιμο κτίριο. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μου είπαν μπαρούφες?
  3. Έχω μια αποθήκη 30τμ σε γήπεδο 2,5 στρ. εκτός σχεδίου ή οποία ήταν εγκαταλειμμένη χρόνια και ημιτελείς. Μόλις φέτος λοιπόν την σουλούπωσα με τοιχοποιία και λαμαρίνες για στέγη. Η χρήση της είναι καθαρά για αποθηκευτικούς λόγους. Επειδή όμως φοβάμαι τους "καλούς" γείτονες θέλω να νομιμοποιήσω το κτίσμα. Έχω πάρει μια βεβαίωση από τον δήμο μου πως το εν' λόγω κτήριο υπάρχει προ του 1955. Είμαι καλυμμένος με αυτό το χαρτί και αν όχι τι διαδικασίες χρειάζονται?
  4. ##editΗσουν πολύ κατατοπιστηκος. Μια ακόμη ερώτηση. Με το θόρυβο τι γίνεται? Και μήπως εχει κάποιος υπόψην του για τις αθόρυβες γνώμη?
  5. Θέλω ν' αγοράσω μια γεννήτρια για να κάνω δουλειές με συμβατικά ερασιτεχνικά εργαλεία ( δράπανο, μικρό κόφτη, πλάνη χεριού κλπ.) Επειδή έχω χαθεί από την πληθώρα των γεννητριών μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια ή κάποιο μέγεθος εργαλείου, χωρίς βέβαια να ξεπουληθώ. Θα ήθελα επίσης να μου εξηγήσει κάποιος την σχέση των ίππων και των ΚVa που έχει μια γεννήτρια και που αποσκοπούν αυτά τα στοιχεία?
  6. Κατ' αρχήν συγνώμη για τις παραλείψεις άλλωστε δεν είμαι μηχανικός για να γνωρίζω οτι ονομάζεται "γήπεδο". Μιλάω για 1500 τμ και βέβαια στην συμφωνία μεταξύ των όμορων ιδιοκτητών για την δουλεία διόδου κανένας ιδιοκτήτης δεν συμφωνεί. Ετσι λοιπόν την λύση θα την δώσει το δικαστήριο αναγκαστικά. Μέχρι στιγμής ζήτησα από δύο (2) όμορους ιδιοκτήτες και μου αρνηθήκανε και οι δύο. Και μάλλον δεν μπορώ να συμφωνήσω με την γνώμη σου MAKAP ότι το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο. Είμαι απόλυτος βέβαιος ότι λύση και αποτέλεσμα υπάρχει. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, όταν βρεθεί η λύση της διόδου μπορώ να οικοδομήσω? Ευχαριστώ
  7. είμαι από Γιάννενα και έχω ένα οικόπεδο τυφλό 1500μ εκτός σχεδίου εντός οικισμού όμως πάνω από 2000 κ. 10 χιλ από την πόλη.Μπόρώ αν ζητήσω δουλεία η οποία βγαίνει σε τρίτο επαρχιακό δρόμο να οικοδομήσω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.