Μετάβαση στο περιεχόμενο

kvlaxodim

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Λοιπόν... τα τελευταία νέα έχουν ως εξής: 2 οικόπεδα, το ένα ακριβώς μπροστά από το δικό μου και το άλλο δεξία του, μετά από δικαστήριο χαρακτηρίστηκαν αγροτικά κι όχι δασικά. Εγώ τώρα θα κάνω δικαστήρο κι ελπίζω να δικαιωθώ!! Καλή εβδομαδα να έχουμε!!
  2. Σας ευχαριστώ!! Αύριο το πρωί θα πάω και το μεσημέρι θα σας πω τα αποτελέσματα!! Αν κάποιος θέλει να δει το κτήμα για το οποίο μιλάω στο google maps οι συντεταγμένες είναι 36.983197,22.161718. Δείτε λίγο τι σπίτια υπάρχουν κοντά, που υπάρχει πράσινο και που χωρίς βλάστηση!
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσιες σας! Από την στιγμή όμως που α) υπάρχουν συμβόλαια, β) μάρτυρες που λένε πως θυμούνται όταν ήταν παιδιά πως έβαζαν ζώα μέσα και βοσκούσαν αλλά και γ)το Βασιλικό Διάταγμα που αναφέρετε σε συμβόλαια γης πριν την τουρκοκρατία δεν έχω ελπίδες να χαρακτηριστεί το οικόπεδο ως οικοδομήσιμο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά την Τετάρτη θα πάω στο Δασαρχείο και θέλω να ξέρω κάποια πράγματα για να είμαι προετοιμασμένος. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  4. Γειά σας κι από εμένα!! Αρκετά χρήσιμο το forum, μ' έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι σήμερα! Θέλω όμως την βοήθειά σας σε ένα μου πρόβλημα που δεν βρίσκω λύση. Στην περιοχή της Μεσσηνίας έχω ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων. Το δασαρχείο χαρακτηρίζει την περιοχή ως δασική. Δεν το έχω περιφράξει δεν το έχω ξεχορταριάσει, δεν έχει μέσα δέντρα, παρά μόνο τσουκνίδες και βράχους. Δεξιά μου έχει κτιστεί σπίτι, όπως και αριστερά από μένα. 3 φατσο το οικόπεδο. Βεβαίως (αφού οι άνθρωποι μένουν στα σπίτια τους) έχει βάλει κολώνες η ΔΕΗ και σωλήνες η ΕΥΔΑΠ. Συγνώμη για το μεγάλο post! Nα σημειώσω πως υπάρχει Βασιλικό Διάταγμα που λέει πως οικόπεδα που δεν καταπατήθηκαν από τους Τούρκους, παραμένουν στην ιδιοκτησία του πολίτη. Έχω συμβόλαια από το 1800.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.