Μετάβαση στο περιεχόμενο

kotsaris

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kotsaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος αυτό που είχα στο μυαλό μου,την οικονομοτεχνική μελέτη την έχω βγάλει απλά από την τράπεζα μου ζήτησαν μαζί με αυτό ένα "πρόλογο" που να ακολουθεί την μελέτη κ αυτό δεν ήξερα τι ακριβώς είναι αλλά βρήκα την άκρη κ όλα καλά.Ευχαριστώ πάντως.
  2. Καλησπέρα,θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την οικονομοτεχνική μελέτη για στέγη 10kw(9.87kw),αν μπορεί κάποιος να μου στείλει στο e-mail μου κάποια παραδείγματα,έχω βγάλει την μελέτη του σπιτιού απλά από την τράπεζα μου ζητάνε αναλυτικά κ με πρόλογο κ.τ.λ.Αν έχει κάποιος κ μπορεί να μου τη στείλει ή να την αναρτήσει εδώ τον ευχαριστώ. E-mail:[email protected]
  3. Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ΚΑΔ για έναρξη επαγγέλματος ως εγκαταστάτης φωτοβολταικών.Σαν ηλεκτρολογικές εργασίες το ξέρω πως υπάρχει,θέλω να μάθω μήπως υπάρχει κάτι ποιο συγκεκριμένο για τα φωτοβολταικά.
  4. Καλησπέρα σε όλους,έχω κάνει μελέτη σε μια στέγη για φ/β σύστημα κ την βγάζω ότι χωράει 7κw κ θέλω βοήθεια με τον inverter,θέλω αν γνωρίζει κανείς να μου πει κάποιον Inverter τριφασικό κοντά στα 7kw(μην μου πείτε τους 8.2 κ τους 8 ),δεν θέλω με 3μονοφασικούς γιατί μου ανεβαίνει το κόστος αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. conergy scc vision 20.Βρηκα κατι εδω http://www.solartec.gr/pdf/controllers/conergy_scc_vision.pdf αλλα δεν με πολυβοηθησε.
  6. Το θεμα ειναι πως δεν εχω το manual του ρυθμιστη γιατι το πηρα μεταχειρισμενο κατι με την ταση εχει να κανει αλλα δεν ξερω τι.Θα το ψαξω λιγο μηπως βρω ακρη.
  7. Καλησπερα σε ολους, εχω ενα αυτονομο φωτοβολταικο συστημα ισχυ 1κW,απο εχθες ο ρυθμιστης φορτισης μου βγαζει πανω στο εικονιδιο της καμπανουλας ενα Χ(κ για καποιον που δεν καταλαβε ειναι σαν να εχει απαγορευεται στην καμπανουλα οπως λεμε απαγορευται το παρκαρισμα κ μεσα στο σημα να ειναι η καμπανουλα),τι δεν παει καλα?Μου δειχνει κανονικα πως φορτιζει ομως αλλα δεν μου δειχνει ποσο τις % ειναι οι μπαταριες μου.
  8. Θα το αφησω 4-5 μερες να δω τι θα φορτισει με τα πανελ κ αν ειναι πεσμενο θα τις παω για πληρη φορτιση. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ολους!
  9. Καλημερα, λοιπον κατασταλλαξα στο συμπερασμα οτι οι μπαταριεσς μου εινα αρκετα πεσμενες κ γιαυτο δεν μου δειχνει την ενδειξη που προανεφερα,τηα το αφησω 2-3 μερες να δουλεψει κ θα το ξανατσεκαρω κ νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα. Η συνδεσμολογια κ τα καλωδια ειναι ολα σωστα.Τις μπαταριες τις ειχα σε απραξια περιπου 9 μηνες κ δεν ειχα ουτε ενα πυκνομετρο να τις μετρησω,μετρησα μονο στις ακρες την ταση.
  10. Καταρχας καλησπερα σε ολους, θελω βοηθεια με το εξης,εφτιαξα στο εξοχικο ενα μικρο φωτοβολταικο συστημα,εχο βαλει 3 πανελ suntech stp 130-12/tb ρυθμιστη φορτισης conergy scc20 k inverter 2500w κ 2 μπαταριες 1150 amh 12v. Τα συνδεσα παραλληλα,εκανα την συνδεσμολογια μεταξυ ολων των στοιχειων αλλα ο ρυθμιστης φορτισης δεν μου δειχνει να φορτιζει τις μπαταριες.Να ξεκαθαρισω κατι,οτι τα πανελ μου ειναι 17.4v αλλα εγω τα συνδεσα ωστε να μου δινουνε 12v,μηπως πρεπει να το βαλω να μου δινει 18v ωστε να μπορω να φορτισω τις μπαταριες? ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.