Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosksa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστώ παιδιά. δυστυχώς δεν τη γλειτώνω τη ΔΕΗ απ' ότι βλέπω... έψαχνα για εναλλακτική λύση αλλά... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. ευχαριστώ για την απάντηση. είμαι διατεθειμένος να το σκεφτώ το κόστος αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι μάλλον είναι απαραίτητη η δύνδεση με τη ΔΕΗ.Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα μπορώ να καλύψω το κόστος των δύο έργων (κολώνες ΔΕΗ + ΦΒ).
  3. καλησπέρα σας. Χτίζω ένα σπίτι 170 τ.μ. και δυστυχώς γύρω από το οικόπεδό μου δεν υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ (η κοντινότερη είναι περίπου 600-700μ. μακρυά). Το κόστος για να τοποθετηθούν ώστε να συνδέσω το σπίτι μου στο δίκτυο είναι περίπου 9000 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να βάλω στη στέγη φωτοβολταικά, χωρίς να συνδεθώ στη ΔΕΗ? (Εννοείτε για να καλύψω τις ανάγκες μου για ρεύμα). Εαν είναι εφικτό, συμφέρει οικονομικά? με δεδομένο ότι ένα δεκαχίλιαρο δεν το γλειτώνω έτσι κι αλλιώς για τη ΔΕΗ. Καταννοώ ότι η εγκατάσταση φωτοβολταικών είναι ακριβότερη, αλλά δεν γνωρίζω πόσο ώστε να κρίνω εαν με συμφέρει να τα επιλέξω με δεδομένο ότι γλειτώνω πάγια-λογαριασμούς ΔΕΗ. Κάθε απάντησή σας θα ήταν χρήσιμη για μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.