Μετάβαση στο περιεχόμενο

mike2421

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Κύπρο μένω φίλε. Εδώ όπου ο χειμώνας είναι ήπιος και δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για κεντρική θέρμανση. Απλά εγώ θα εκμεταλλευτώ το μεράκι μου για το τζάκι για πηγή ζεστης για όλο το σπίτι. Κι αν αυτο δε μου βγεί, θα μπορώ πάντα να ενώσω κύλινδρο γκαζιού. To τζάκι που προανέφερα είναι αναγνωρισμένης ποιότητας?
  2. Παιδιά σας χαιρετώ, Είμαι νέος στο φόρουμ και αν και έχω διαβάσει ορισμένα σχετικά άρθρα θα ήθελα και πάλι τις απόψεις σας σχετικά με το εξής θέμα: η νέα μου κατοικία βρίσκεται υπό ανέγερση και σύντομα θα αρχίσει και ο υδραυλικός την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης. Έχουμε ήδη σημαδέψει που θα μπούν τα σώματα (14 στο σύνολο - εμβαδο κατοικιας 249μ2) και το μόνο που έμεινε να αποφασίσουμε είναι ποια θα είναι η πηγή της κεντρικής θέρμανσης. Τζάκι σίγουρα θα μπεί στο καθηστικό μας. Επίσης θα υπάρχει μηχανοστάσιο στον έξω χώρο όπου θα καταλήγουν όλες οι σωληνώσεις. Σκέφτομαι να τοποθετήσω ένα τζάκι το οποίο θα ενώσω με τα θερμαντικά σώματα έτσι ώστε να έχω ζεστό νερό με την καύση των ξύλων. Επίσης θα έχω και την πρόνοια για ένωση της κεντρικής θέρμανσησ με γκάζι. Το τζάκι που πιθανό να αγοράσω είναι το Termocamino 800 Prismatico της Norica. Ποιά η άποψη σας για το όλο θέμα. Εάν έχετε να εισηγηθείτε κάτι άλλο θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.