Μετάβαση στο περιεχόμενο

blazer123

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αυτο θα κανω μαλλον. Σκεφτομαι να δωσω το ποσοστο των 950τμ και 1000τμ (απο τα 3000τμ που μου αναλογουν) και να παρω τα 500τμ στην καλη τοποθεσια. Χανω αρκετα (475+1000 και παιρνω 500), αλλα θα εχω τουλαχιστον δικα μου τα 1000. ──────────────────────────── Να αποφεύγετε τις άσκοπες παραθέσεις μηνυμάτων.
  2. Το ενα ειναι 1000τμ, το αλλο 950τμ και το αλλο 7500τμ. Τα πρωτα 1000 ειναι σε καλη τοποθεσια, τα 950 ειναι σε βαλτωδη περιοχη και τα 7500 καπου ενδιαμεσα (επισης στα 7500 μπαινει και τριτο ατομο με μικροτερο ποσοστο και χωριζεται 3-3-1.5). Το εχω υποβαλει και στο μηχανικο το προβλημα να βρει καποια λυση και βεβαιως σοβαρα επιχειρηματα να πεισει τον παππου και τον αδερφο.
  3. Τι να βαλω μεσα στο συμβολαιο? Πιθανοτατα να μη καταλαβει ουτε τι υπογραφει...
  4. Ρωτησα και δεν γινεται κατατμηση. Ο συμβολαιογραφος μου ειπε οτι "θα κανουμε ενα συμφωνητικο οι 3 μας (παππους, εγω, αδερφος) με επικυρωση γνησιου υπογραφης ωστε να ειμαστε καλυμμενοι οταν θα επανερθει ο νομος" (ποιος νομος δεν ξερω???). Του ειπα οτι τα συμφωνητικα ειναι αχρηστα και λεει οτι θα εχουν το γνησιο της υπογραφης απο ΚΕΠ. Τι λετε γι'αυτο?
  5. Αν δεν εχουν αρτιοτητα, τι συνεπειες υπαρχουν? 1000 τμ ειναι το τεμαχιο ολο (και εχει προκυψει απο ρυμοτομηση...) Αρτιοτητα αποκτουν τα ανεξαρτητα τμηματα μετα την ενταξη στο σχεδιο?
  6. Επιλεγω το πρωτο. Κατατμηση σημαινει? τα +, - ? Να χτισω εκει δεν με ενδιαφερει. Με νοιαζει μονο η μελλοντικη εκμεταλλευση (μετα τα 10 χρονια).. (Γεωργικη ή χτισιμο)
  7. Δε με πειραζει το να μεινει ανεκμεταλλευτο (μη αρτιο - αυτο δε σημαινει?). Φανταζομαι οταν θα μπει στο σχεδιο θα μπορω να το εκμεταλλευτω μετα, ε? Απο αυτα που λες, το ιδιωτικο συμφωνητικο ειναι ενα τιποτα. Ειναι δυνατο να κανω κατι πιο "δυνατο", απο το συμφωνητικο? π.χ. ενα συμβολαιο μεταξυ των 3 μας που να οριζει καποιες "συνθηκες"?
  8. Τι εννοεις erling? Τροπος για ποιο πραγμα? Μηπως χωριζεται? Λοιπον καποιες επιπλεον πληρφοριες: To αγροτεμαχιο εχει ρυμοτομηθει (αν το λεω σωστα) και εγινε ενα οικοπεδο και ενα παραμενει αγροτεμαχιο 1000τμ, το οποιο παιρνω απο κοινου με αδερφο. Ειναι διπλα στο δρομο.
  9. Ευχαριστω για την απαντηση. Αφου δεν γινεται, ενταξει τοτε. Αρα να κοιταξω πως μπορω να προστατευθω απο τον αδερφο μου (και τις ατασθαλιες του), για να μη βρεθω ουτε χρεωμενος, αλλα ουτε και να του πληρωνω το δικο του μεριδιο. Καποιες συμβουλες ως προς το πως να κινηθω?
  10. Γεια σας. Ο παππους μας θα μας "γραψει" σε μενα και τον αδερφο μου καποια αγροτεμαχια (εκτος σχεδιου, αν τα λεω σωστα). Ξεκιναω με τα προβληματα. Με τον αδερφο μου ΔΕΝ εχουμε καλες σχεσεις. Επισης, ο αδερφος μου δεν συμμετεχει σε κανενα εξοδο του αγροτεμαχιου (π.χ. ΓΟΕΒ, αφου αρδευοταν παλια). Οπότε θελω να χωριστουνε ΕΝΤΕΛΩΣ τα μεριδια μας, κι οχι εξ αδιαιρετου (αν γινεται..). Υπαρχει καποια λυση? Εχω ακουσει για ιδιωτικα συμφωνητικα, αλλα και παλι δεν θα ειμαι καλυμμενος. Δηλαδη, αν μετα μπει στο σχεδιο το αγροτεμαχιο, θα πρεπει να χωριστει και παλι... Ο παππους δεν μπορει να τα χωρισει μιας και ειναι εν ζωη? Ή να κανουμε καποιο συμβολαιο οι 3 (εγω, αδερφος, παππους) που να οριζει την τωρινη (μη πωληση, μη χρεωση, συμμετοχη στα εξοδα απο κοινου), αλλα και την μελλοντικη μεταχειριση(να οριζει ποιο κομματι μου αντιστοιχει επ'ακριβως και να μην εχει το δικαιωμα να με παει σε τιποτα δικαστηρια ο αδερφος μου). Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.