Μετάβαση στο περιεχόμενο

KOMAJEC

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Τη στιγμή που έγινε η διανομή δεν είχε ακόμη εκδοθεί άδεια, για αυτό είμαι βέβαιος. Αυτο που δε γνωρίζω είναι αν η οικοδομή που ανεγέρθηκε έχει ή όχι παρανομίες. Και αυτό πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας και χωρίς να διαταρραχθούν οι ισορροπίες με την άλλη πλευρά...
  2. Η μητέρα μου αγόρασε το 1978 στο Ν. Ζακύνθου εξ' αδιαιρέτου με κάποια άλλη κυρία ένα αγροτεμάχιο έκτασης 4.002 τμ, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου βρίσκεται εντός οικισμού και εκτός σχεδίου. Το 1990 προέβησαν σε σύσταση δύο (2) κατακόρυφων ιδιοκτησιών με έκταση 2.001 τμ η κάθε μία και κατόπιν η άλλη κυρία εξέδωσε οικοδομική άδεια και έχτισε στο δικό της κομμάτι. Τα ερωτήματα μου είναι: 1ον Η ιδιοκτησία που ανήκει σήμερα στη μητέρα μου είναι οικοδομήσιμη; (σημειωτέον, κατά τη χάραξη των ορίων των ιδιοκτησιών την "έριξαν" και η δικιά μας ιδιοκτησία είναι πραγματικά λίγο κάτω από 2.000 τμ) 2ον Εάν είναι όντως οικοδομήσιμη, θα πρέπει να ενημερωθούμε για την επιφάνεια του ακινήτου που έχουν κτίσει στην άλλη ιδιοκτησία, έτσι ώστε να υπολογίσουμε τι απομένει σε εμάς να κτίσουμε; (αν δεν κάνω λάθος σε αγροτεμάχιο 4.000 τμ συνολικά κτίζεις μέχρι 400 τμ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.