Μετάβαση στο περιεχόμενο

παράξενος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. δυστηχώς φίλε μου η συζήτηση με το γείτονα έγιναι πολλές φορές και μάλιστα στο συμβολεογράφο,αλλά κατα λήξαμαι στη δικαστική αιθουσα.αλλα συνεχίζη να κάνει κατασκευες που μειώνουν την αισθητηκή του χώρου.Μπορώ να ανεβάσω φώτο? Το να δίνεται νόμιμες συμβουλες δεν είναι κακό!!!!!!!!!
  2. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, θα ψάξω για τον κανονισμό πολυκατοικίας
  3. Πρώτα από όλα ευχαριστώ που μου δίνεται απαντήσεις. Η σύσταση οριζοντίου και κάθετης ιδιοκτησίας δεν έχει μέσα τον κανονισμό πολυκατοικίας. Εάν είναι υποχρεωτικός που μπορώ να τον βρω?
  4. Αγόρασα μία μεζονέτα η οποία είναι σε ένα συγκρότημα που αποτελείτε από έξι μεζονέτες στη σειρά.Είμαστε συνιδιοκτήτες στο οικόπεδο. Εγώ έχω την 5. Αποτελούνται από υπόγειο ισόγειο και όροφο. Είναι κολλητά η μια με την άλλη. Επίσης έχουν και κήπο η κάθε μια το δικό της. Ο γείτονας στην 6 έχει βάλει στο χώρισμα τον κήπων ( και το οποίο έχει ένα μικρό τοιχίο 40-50 πόντων και στρογγυλό κάγκελο επάνω στο τοιχίο 40 -50 πόντων κατά μήκος τον κήπων ) Σηδηροκατασκευή με ύψος 1,5μ πάνω από το τοιχίο και ακριβώς κολλητά στο κάγκελα από τη δική του πλευρά. Με την κατασκευή αυτή εγώ είμαι αρνητικός. Μπορεί χωρίς να συμφωνώ να κάνει ότι θέλει με αποτέλεσμα να παραποιεί την εικόνα του συγκροτήματος? Εάν δεν μπορεί πως μπορώ να ενεργήσω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.