Μετάβαση στο περιεχόμενο

vitos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. tpanag καλημερα .δεν ειχα κανενα λογο να ασχολουμουν με το γειτονα μου αν δεν μου εκοβε την θεα και επευτε η αξια του ακινητου μου. εγω ειμαι χρονια αλλα και οι γιτονεσ ξερουμε οτι δρομοσ εκει δεν υπαρχει.ουτε το συμδολαιο του τον αναφερει ουτε και το δικο μου.
  2. Για χαρα . οποιοσ ξερει το παιζει με το κτιματολογιο ας βοηβησει ενα γειτονασ μου ειχε οικοπεδο χορισ δρομο και δεν εχτιζε .ξαφνικα ανακαληψε τοι στο κτηματολογειο υπαρχει ενα δρομοσ μπροστα του και βαση αυτου εβγαλε αδεια . ενοητε οτι ο δρομοσ δεν υπαρχει πουθενα ( ο τοπογραφοα που εφερα να μου πει με τισ συντεταγμενεσ που ειναι το εδειχνε οτι περναει μεσα απο σπιτια και οτι νανε). παροτι και οι δημοτηκεσ υπηρεσειεσ μου εδοσαν βεβαιωση οτι δεν υπαρχει η πολεοδομια συνεχιζει να αναγνορισει το κτηματολογειο σαν ποιο εγκυρο λεει . τι πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι η αδεια του ειναι παρανομη αραγε ποσ βρεθηκε να υπαρχει δρομοσ στο κτηματολογειο που δεν υπαρχει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.