Μετάβαση στο περιεχόμενο

PANATHAS13

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by PANATHAS13

  1. Αυτό, θα κάνω, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως η σύσταση έχει γίνει πολύ προ 92. Οι αρχικές μου αμφιβολίες είχαν να κάνουν με την οριστική οριοθέτηση του ρέματος και την τελική διαμόρφωση των χρήσεων της περιοχής όταν θα έμπενε στο σχέδιο αλλά το θέμα είναι πιο σύνθετο τελικά.
  2. Καλημερα, δηλαδή με αποτρέπετε σε κάθε περίπτωση. Να μην προχωρήσω στην αγορά του εν λόγω αγροτεμαχιου ε?? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας στο προηγούμενο ερώτημα.
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να επιλέξω εάν είναι συμφέρουσα (ή κρύβει παγίδα) μία αγορά ενός αγροτεμαχίου που ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε εκτός σχεδίου περιοχή στην ανατολική αττική. Κατ΄αρχήν να διευκρυνίσω ότι το εν λόγω αγροτεμάχιο 880τμ έχει προκύψει από κατάτμηση ενός μεγαλύτερου αγροτεμαχίου (6000τμ) με σύσταση καθετων ιδιοκτησιών του ιδιοκτήτη παλαιότερα. Από την εν λόγω κατάτμηση προέκυψαν πέντε οικόπεδα, δρόμος ενδιάμεσα στα οικόπεδα, καθώς ακόμα αποτυπώνεται και ένα ΡΕΜΑ. Τώρα, τότε που ιδιοκτήτης έκανε τη σύσταση, έβγαλε και μία οικοδομική άδεια (στρεματικού τύπου) όπου σε κάθε αγροτεμάχιο έδειξε και μία οικοδομή συγκεκριμένου εμβαδού, η οποία απέχει από την οριογραμμή του ρέματος (όπως αποτυπώνεται στο τοπογραφικό του τότε μηχανικού 20μέτρα.) Τώρα βέβαια, από την επι τόπου επίσκεψή μου διαπίστωσα σήμερα πως το ρέμα δεν είναι μία τάφρος αλλά πολλές που επεκτείνονται πέρα από από εκέι που δείχνει το παλαιό τοπογραφικό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι κινδύνους κρύβει η αγορά ενός τέτοιου αγροτεμαχίου, και τι θα μπορούσε να συμβεί όταν όσονούπο ΄΄μπει στο σχέδιο΄΄, καθώς και πώς μπορώ να εξασφαλίσω την επένδυση που πρόκυται να κάνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.