Μετάβαση στο περιεχόμενο

CHRISA21

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by CHRISA21

  1. Γειά σας και από μένα! έχω ξεκινήσει ανακαίνιση στο σπίτι κατασκευής 1955, ισόγειο, και θέλω να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις. έχω συζητήσει με τον υδραυλικό να βάλουμε ηλιακό. Το σπίτι είχε μπόιλερ αλλά το ξήλωσα για να βάλω 3πλης ενεργείας. Κάποιοσ που πρότεινε πωσ είναι καλύτερα 3πλήσ ενεργειάς ηλιακός απ'ότι μπόιλερ. Ο υδραυλικός είναι κάθετοσ πως το μπόιλερ 3πλησ ενεργείας δεν με συμφέρει και πως το χρησιμοποιούν ξενοδοχεία ή μεγάλες πολοικατοικίες. Ποιά η άποψη σας-γνώμη σας για το θέμα??? από θέμα τιμής? θα το εκτιμούσα να με βοηθούσατε με τα υπερ και τα κατά!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. γεια σας κι από εμένα μιας και είμαι νέο μέλος! θελω να μάθω σχετικά με τα φωτοβολταικά. είμαι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός. έχω δικαίωμα υπογραφής? υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναλύει τα πάντα για τα φωτοβολταικά? μελέτη, εγκατάσταση κ.τ.λ? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.