Μετάβαση στο περιεχόμενο

PROEDROSPAOK

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by PROEDROSPAOK

  1. ΕΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΑΙΔΟ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ???? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων και το κείμενο του μηνύματος, πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Αν μάθεις κάτι νέο ή για νέα εγκύκλιο ή ότι άλλο εμημεροσέ μας ???
  3. http://www.hhf.gr/default.aspx?id=37 17280 30 09 2009 15143 14 07 2009 φεκ 102 01 10 2009 νομος 3766
  4. Έχω καταθέση φάκελο στο ΕΟΤ για λειτουρική τακτοποίηση τουριστικού καταλύματος και έχω πληρώσει τις 2 δόσεις απο το συνολικό ποσό σύμφωνα με τον νόμο 3766/2009 . Στον φάκελο που εχει καταθέσει ο μηχανικος με τα σχέδια περιλαμβάνονται και χώροι που είναι αυθαίρετοι (υπερβάλον συντελεστης δόμησης). Σύμφωνα με την εγκύκλιο 17280/30-9-2009 ο ΕΟΤ δεν ενημερώνει την πολεοδομεία για αυτό. κάποιος γείτωνας κακός ξενοδόχος όμως πήρε αντίγραφα σχεδίων απο τον ΕΟΤ και μου έκανε καταγγελία στην πολεοδομία για αυθαίρετες κατασκευές. και μου ήρθε πρόστημο. Ξέρει κανείς να μου πεί τι γίνετε σε αυτη την περίπτωση ???? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.