Μετάβαση στο περιεχόμενο

valia_k

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ακριβώς έτσι !! απλά είναι πολύ μεγάλη η βεράντα, γιατί ουσιαστικά είναι η "ταράτσα" του ισογείου. Μιλήσαμε με τους γείτονες, οι οποίοι "μαζεύτηκαν" όταν αναφέρθηκε το θέμα "πολεοδομία".
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση απάντηση !! Πολεοδομική άδεια σίγουρα δεν υπάρχει και φυσικά δεν είχαν συγκατάθεση. Προφανώς θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με την πολεοδομία.
  3. Καλησπέρα, οι γείτονες αποφάσισαν, χωρίς να μας ειδοποιήσουν, να κατασκευάσουν ξύλινη πέργκολα, ψηλή [2+ μέτρα] και μήκος 7-8 μέτρα, ως διαχωριστικό της βεράντας, η οποία ήδη διαχωρίζεται με κάγκελα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: α) αν επιτρέπεται χωρίς τη συγκατάθεσή μας [μας κλείνει εντελώς το οπτικό πεδίο]; β) αν χρειάζεται πολεοδομική άδεια για μία τέτοια κατασκευή; γ) έχουν δικαίωμα οι γείτονες να κατασκευάσουν μια τόσο ψηλή πέργκολα, αν δεν σκοπεύουν να βάλουν φυτά και λειτουργεί ως διαχωριστικό;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.