Μετάβαση στο περιεχόμενο

katsas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by katsas

  1. Μας χρέωσε ποσο μεγάλο , εργασία εγινε απο μη πιστοποιημένο συνεργειο (αλλοδαποί) το τζάκι ειναι άχρηστο βάζει καπνό μέσα στο χωρο ... η καμινάδα ειναι 8 μέτρα αλλα πανω απο το τζάκι για να βγει εξω κανει ορθή γωνία ... Αστο για κλάματα...
  2. Καλησπερα μετα απο την κοροϊδία που πάθαμε σε νεο τζάκι στο ισόγειο , και θέλοντας να αναβαθμίσουμε το υπάρχον μεγάλο τζάκι στον πρωτο όροφο ψαχνω ενεργειακό τζάκι με 3 γέννη καύση και θα ήθελα κάποιες προτάσεις δοκιμασμένες ο χώρος ειναι ενιαίος περίπου 60-70 τμ χωρις ιδιαίτερη μόνωση με παλαιά κουφώματα . Θα ήθελα πρόταση σε Kw και σε εταιρια , επισης σε ήδη υπάρχον τζάκι παλαιού τύπου τι παρέμβαση απαιτείται ; Βγαινει το τούβλο ; Η καμινάδα χρησιμοποιείται η ίδια (χτίστη) και τι τύπο πρεπει να βάλω ; Κασέτα; Θελω να κανω έρευνα πρωτα πριν το αναλάβει επαγγελματίας μαζι με γνώμη μηχανικού για να ξερω τι μου γινεται .
  3. Δε λεει τιποτα...το βλεπει...το καθυστερουν δεν ξερουμε γιατι και τετοια...το ειχε αναλαβει μια υπαλληλος της πολεοδομιας μετα αυτη χρειαστεηκε να φυγει... και εκει χαθηκε ολη η ιστορια..... ειναι απιστευτο αυτο ... εγω τι μπορω να κανω ?
  4. Παιδια γεια σας ...εχω απελπιστει.... μετα απο πολλα χρονια οικονομιας θελαμε να κανουμε μια επενδυση..τι αλλο απο ενα σπιτι ...αρχισαμε τις διαδικασιες στην πολεοδομια.... πριν απο 5 χρονια ...μην τα πολιλογω το θεμα ειναι προς τελικη εγκριση (μονο μια υπογραφη λειπει) εδω και 4 χρονια....ειχε ανατεθει σε εναν υπαλληλο μετα σε αλλον....ΞΑΦΝΙΚΑ χανεται ο φακελος..... μεσα στην τρελα...επειδη ο θεος αγαπα και τον νοικοκυρη... κατα τυχη βρισκουμε το φακελο σε δωματιο της πολεοδομιας...(εμεις σαν ιδιωτες τον βρηκαμε) μαζι με παλιες αδειες...."κατα λαθος ειπαν" τι ωραια τι καλα..... η υποθεση εχει κολλησει και κανεις δεν ξερει γιατι................εχω απελπιστει...μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω σαν πολιτης να απαιτησω ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για ποιο λογω καθυστερει η γενικα τι μπορω να κανω ? Μπορω να παω δικαστικος ? τοσα χρονια που με εχουν καθυστερησει .....ειναι αδιανοητο................! Εχω τρελαθει ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.