Μετάβαση στο περιεχόμενο

xie xie

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Γειά σας, Στις 28/09/2011 μου ήρθε από την εφορία πρόστιμο για αυθαίρετο χτίσμα. Στις 07/03/2012 έγινε δήλωση ένταξης για νομιμοποίηση του συγκεκριμένου αυθαίρετου το οποίο εξόφλησα εφ'απαξ στις 05/05/2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως (αρ. φύλλου 209 , 21 Σεπτεμβρίου 2011, σελιδα 6232, παρ. 11) εφόσον έχει νομιμοποιηθεί το αυθαίρετο το πρόστιμο πρέπει να διαγραφεί. Συγκεκριμένα αναφέρεται " ανείσπρακτα βεβαιωθέντα ποσά προστίμων ανέγερσης και διατήρησης δυνάμει άλλων διατάξεων διαγράφονται". Παρ' ολα αυτά μου στέλνουν συνεχώς εξώδικα από την εφορία ότι το πρόστιμο συνεχίζει να υφίσταται και να αυξάνεται κάθε μήνα. Πήγα και ρώτησα στην εφορία και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για το θέμα και ότι δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνω για να σταματήσουν να μου εκδίδουν εξώδικα κατάσχεσης. Παντελή άγνοια έχουν και στη πολεοδομία. Έχετε καμιά ιδέα για το πώς πρέπει να κινηθώ για να σταματήσουν να τρέχουν τα πρόστιμα τα οποία κάθε μήνα μου έρχονται προσαυξημένα? Ευχαριστώ πολύ. Να 'στε καλά.
  2. Καλησπέρα, Έχω εξοχικό εκτός σχεδίου στην Κερατέα με άδεια λόγω οικοπέδου 4 στρεμμάτων.Στο ίδιο οικόπεδο έχω φτιάξει μία δεξαμενή νερού και ένα barbeque με κεραμοσκεπή.Γι αυτά τα κτίσματα η πολεοδομία μου έκανε έλεγχο και μου επέβαλε τσουχτερό πρόστιμο και πρόστιμο διατήρησης.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να μειώσω το ποσό γιατί είναι τεράστιο και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να νομιμοποιηθούν? Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.