Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγελος 5λλας

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αρχικα φιλε μπορεις να δεις στην 1η ή 2η σελιδα τι μου εχει απαντησει η *ολγα*...αν και βεβαια ειναι λιγο γενικες οι πληροφοριες περι της σχολης...σχετικα με τις δουλειες που αναφερεις, στην ελλαδα δεν υπαρχει εταιρια κατασκευης αυτοκινητων ουτε και αεροπλανων...τωρα αν πας και δουλεψεις σε καμια bmw στν γερμανια για 5-6 χρονια και διαπρεψεις ισως μπορεις να ρθεις στην ελλαδα και να τους στελνεις με mail την δουλεια σου...καταλαβαινεις για τι πιθανοτητες μιλαμε...μπορεις ομως να ασχοληθεις με πιο απλα και εξισου ενδιαφεροντα αντικειμενα...π.χ σχεδιασμος υδραυλικων μηχανηματων κ.λ.π...ολα αυτα στα λεω με μικρη επιφυλαξη οντας και γω στην ιδια θεση με σενα(jimakos920) και με τον samara the keeper...απλα εχω ψαξει λιγο περισσοτερο περι της σχολης...(αν πατε για μηχανογραφικο πολυ νωρις θα ξεμπερδεψτε αμεσως)ελπιζω να βοηθησα και ευχομαι να περασουμε ολοι στν πρωτη επιλογη μας...αλλα οκ...καθε εμποδιο σε καλο
  2. Ενταξει παιδια καλος ο στρατος στα 18 αλλα ελατε λιγο στν ηλικια αυτη... καλος ή κακος, ο τροπος που βιωνουμε οι μαθητες την τριτη λυκειου εχει ενα μεγαλο θετικο που λιγοι αναγνωριζουν...σε κανει να βιωσεις τα θετικα του διαβασματος καθως και την ανταμοιβη που σου προσφερει...ενα παιδι που εγραψε 18.500+ μορια σιγουρα μπορει να το εκτιμησει αυτο...αρα ο μαθητης που προσπαθησε, κοπιασε και εγραψε εχει τωρα την ορεξη να ιδρωσει περισσοτερο και να παει στο ''τερμα'' τις ικανοτητες του, οι οποιες καλλιεργουνται και μεσα στν καταλληλη σχολη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με το περας της 3ης λυκειου, σε εναν καλο μαθητη( σε αυτους αναφερομαι) εχει ''αφυπνιστει'' η επιθυμια για γνωση και περισσοτερο κοπο... Ο στρατος θα ηταν το νανουρισμα της επιθυμιας αυτης...Προσωπικη μ γνωμη...στρατος μετα...και που ξερετε, ισως καταργηθει και τελειως στν επομενη 5ετια...
  3. Χθες μας ενημερωσαν απο τα ΚΕΣΥΠ οτι οι επιχειρησεις στελεχωνονται με ολο και αυξανομενο αριθμο μηχανολογων διοτι αυτοι,εχοντας βγαλει μια τοσο δυσκολη σχολη εχουν την ικανοτητα να λυνουν αρκετα απο τα προβληματα των επιχειρησεων...ισχυει πραγματι κατι τετοιο...δλδ ο ρολος του μηχανολογου μηχανικου γινεται ακομα πιο πολυδιαστατος????
  4. Θα συμφωνησω με τον stratoz... σιγουρα πανω απο ολα η προσωπικη θεληση...αλλα ρε παιδια γιατι δλδ να μ πει καποιος οτι χαραμιζομαι αν βγαλω τη μηχανολογων μηχανικων και δουλευω ως ενας απλος καθηγητης ενω δν χαραμιζομαι αν βγαλω 20000 μορια και περασω σε κατι αρκετα πιο χαμηλοβαθμο...γενικα ας μην ακουμε εμεις οι μαθητες( σε λιγο και φοιτητες) τη λεξη ''χαραμισμα''...ετσι κι αλλιως το συστημα που καθοριζει τα μορια των σχολων λειτουργει με τν απλο κανονα προσφορα-ζητηση...αρα οπου παει το μπουγιο δεν σημαινει οτι ολα ειναι ροδινα εκει...λιγο ανοιχτο μυαλο θελει...λετε να πεσει το τμημα Κοζανης 80 μορια?
  5. Και παλι ευχαριστω! Με βοηθησες πολυ!!! Αντε και συναδελφοι μια μερα!!!
  6. Σε ευχαριστω πολυ Ολγα! Πραγματικα εχοντας απευθυνθει σε πανεπιστημιακους και αλλους αρμοδιους πηρα την απαντηση απο αυτον τον ιστοτοπο που αποδεικνυεται πολυ ενδιαφερον και χρησιμος. ελπιζω να μου χρειαστει και για το μελλον. Οχι, δεν με ενδιαφερει η εκπαιδευση τοσο αμεσα...ισως σαν φοιτητης ομως θα μπορουσα να διδαξω σε παιδακια απλα μαθηματικα και φυσικη, σε επιπεδο ιδιαιτερου παντα. Εσυ προσωπικα εισαι ευχαριστημενη απο το τμημα του Α.Π.Θ? Θελω να πω, λειτουργουν ολα οπως θα πρεπε( π.χ εγαστηρια κ.λ.π)?
  7. Παιδια θα σας ημουν υποχρεος για μια γρηγορη απαντηση...εγω με τα 17.900 μορια μου ισως δν πιασω την η.μ.μ.υ αλλα παρ' ολα αυτα ισως τν δηλωσω. Στη φαση που ειμαι θελω να δηλωσω μηχανολογος μηχανικος επειδη γουσταρω πιο πολυ το αντικειμενο. Αλλα δεν θελω να κανω κατι που θα μετανιωσω. Πειτε μ λιγο αν οντως ειναι τοσο ενδιαφερον οσο ακουγεται(σχεδιασμος μηχανων-πολυ φυσικη-αρκετα μαθηματικα-δυνατοτητα εργασιας στο εξωτερικο). Και διαβασα οτι ενας μηχανολογος μπορει να δουλεψει και στν εκπαιδευση...αλλα δν προσδιοριζει σε ποιο τομεα της εκπαιδευσης...μπορει στν 2βαθμια οπως ενας ηλεκτρολογος μηχανικος? Μιας και οι εξυπνοι μας εδωσαν χθες βαθμους και μεχρι τν παρασκευη πρεπει να κανουμε μηχανογραφικο κατανοειται το κρισιμο της εγκαιρης απαντησησς σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.