Μετάβαση στο περιεχόμενο

pkut24

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pkut24

  1. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας.Αν ξεχαστω και τις αφησω και τις 2 βανες ανοικτες (και ηλιακου και μποιλερ τα ζεστα εννοω)θα εχω καποιο προβλημα περα οτι θα ειναι ενα μειγμα και των δυο παροχων σε νερο???
  2. Καλησπέρα , όχι εννοώ διπλής ενέργειας. Το θέμα ειναι πως και αν πρέπει να επιλέγω κάθε φορά από που θα τραβάω νερό ... εχω ξεχωριστό ηλιακό διπλής και ξεχωριστό μπόιλερ διπλής ...καμμία σύνδεση μεταξύ τους ..τα βανάκια στα ζεστα-κρύα είναι το θέμα μου πως πρέπει να ειναι για να μην εχω κάποιο πρόβλημα.
  3. Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας , Θα προσπαθήσω να τα εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γινεται. Όλα τα χρόνια είχαμε μπόιλερ διπλής ενέργειας το οποίο είτε μέσω ηλεκτρικού ρεύματος είτε μέσω άναμμα καυστήρα (πετρέλαιο) είχαμε ζεστό νερό για μπάνιο κλπ. Από φέτος τοποθετήθηκε στην ταράτσα ηλιακός διπλής ενέργειας για περισσότερο εξοικονόμηση και σε ρεύμα αλλά και σε πετρέλαιο. Στον πίνακα που βρίσκονται τα βανάκια για τα νερά (ζεστά-κρύα) υπάρχουν 2 βανάκια για το μπόιλερ που ήταν ανοικτά έτσι και αλλιώς καθώς και επίσης 2 αντίστοιχα βανάκια που μετά τον ηλιακό ανοίχτηκαν και αυτα. (2 για το ζεστό και 2 για το κρύο). Το ερώτημα μου είναι το εξής: πρέπει να παραμείνουν όλα ανοικτά ; πρέπει να κλεισω κάποιο ανάλογα αν θα χρησιμοποιώ τον ηλιακό ή το μπόιλερ ; δεν θα μπερδεύονται μεταξύ τους για παράδειγμα αν εχει ηλιόλουστη μέρα και εγώ ανοίξω το ζεστό στο μπάνιο από που θα μου το φέρει ; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.