Μετάβαση στο περιεχόμενο

jzer40

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Η μόνη σχέση που έχουμε με το αντικείμενο είναι ότι η σύζυγός μου εργάζεται σε τεχνική εργοληπτική εταιρεία...σε διοικητικό πόστο... Ο στόχος ο δικός μας και του παιδιού ήταν μηχανολόγος μηχανικός... Αποτύχαμε μακράν βέβαια... Η εταιρεία της γυναίκας μου μας προέτρεψε να πάει ΤΕΙ με κάποια εξιδικευση στους αυτοματισμούς και θα τον αποροφήσει άμεσα ... Εγώ συμφωνώ με αυτήν την εξέλιξη αλλά ο γυιός προτιμά να πάει ΑΕΙ και στα τυφλά... Δεν αφορά εμένα και απλά θα συμφωνήσω σε ότι διαλέξει....Απλά μέσα από τις γνώμμες σας θα μπορέσουμε τελικά να καταλάβουμε τι αξίζει και τι όχι στην δική μας περίπτωση
  2. Φέτος ο γυιός μου έδωσε πανελλήνιες και.....τα έκανε μούσκεμα... 13568 στο 4ο πεδίο έβγαλε... Θέλω την άποψή σας σχετικά με...: Βλέποντας τις περισινές βάσεις περνάει σε: Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Αιγαίου (Χίος) Μηχανικός ορυκτών πόρων Κρήτης (Χανιά) Μηχανικός επιστήμης Υλικών (Γιάννενα) Επιστημης των Υλικών (Πάτρα) Μηχανικός πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων (Σάμος) Διαχείρηση Περιβάλλοντος και Φυσικών πόρων (Γιάννενα) Μερικούς που ρώτησα για τα παραπάνω δεν μου έιπαν και καλύτερα για επαγγελματική αποκατάσταση.... Ρωτάω λοιπόν.... Να πάει σε κάποιο από τα παραπάνω και με κάποιο μεταπτυχιακό να ανοίξει λίγο το πεδίο του? Μήπως να πάει ΤΕΙ Μηχανολογίας η Πολιτικών Δομικών έργων υποδομής η Ηλεκτρονικής,Αυτοματισμών και φυσικά μετά και εκεί να κάνει ενα μεταπτυχιακό? Είμαστε εντελώς μπερδεμένοι και η όποια βοήθεια σας είναι απαραίτητη... Ζητούμενο είναι η επαγγελματική αποκατάσταση Τα κατοχυρωμένα δικαιώματα Η εργοληπτική ικανότητα..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.