Μετάβαση στο περιεχόμενο

αβρααμ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. οσο για την περιπτωση α ) αποδεδιγμενα δεν ειμουν ενημεροσ για τισ αυθερεσιεσ του ιοκιματοσ 1) εκ του πονηρου και τησ παραπληροφορησησ με ενημεροσε οτι εχει αθοωθει απο την παρανομη κατασκευη διχνωντασ μ χαρτι απο το δικαστηριο . το οτι αθωοθικε βεβαια δε σημαινει οτι εισαι και νομιμοσ . η αληθεια ομωσ ειναι οτι το εφαγα το παραμυθι θελοντασ σε μια τοσο καλι περιοχη να μπω και γω στο παιχνιδι , τυφλωθικα βιαστικα και ναι το νοικιασα .τα λαθη δικα μ σιγουρα . αλλα δε θα επρεπε και αυτο να παραδιδει ενα καθαρο μαγαζι . υπαρχουν φωτογραφιεσ στην πολεοδομια οτι ειχε τισ παρανομεσ κατασκευεσ . δεν ειναι υποιχρεωμενοσ οταν νοικιαζει ενα μαγαζι να το ενοικιαζει ετσι ωστε να ειναι νομιμο ??? το οτι το υπογειο μου πλημηρησε και μου προκαλεσε καποιεσ ζημιεσ θα μπορουσε να με βοηθησει ?
  2. νοικιαζω ενα μαγαζι εδο και ενα μισι χρονο . χροσταω στον ενοικιαστη 6 ενοικια .το μαγαζι δε μπορεσα να το ανοιξω τελικα λογο πολλων προβληματων και ενα απο αυτα ηταν και μερικεσ αιυθερεσιεσ που ειχε ο χωροσ και επρεπε να τισ τακτοποιησω . 1) παρανομι περγκολα 2) παρανομο στεγαστρο 3) περιμετρικοσ προαυλιοσ τοιχοσ πιο υπεριψομενοσ απο το επιτρεπτο 4) χωροσ τισ οικοδομισ οπου ενωνεται με το μαγαζι ενω φαινεται σημειο μπαζομενο ειναι κατι σαν αποθικη 5)ο προαυλιοσ χωροσ που αναγραφετε στο συμβολαιο ειναι ο μισοσ κοινοχρηστοσ τισ οικοδομησ και ο αλλοσ μισοσ τ δημου . με καλυπτουν αυτα τα παραπτοματα ωστε να μην τ πλιρωσω τα υπολοιπα ενοικια σε συνδιασμο οτι επενδιδη μ λογο ολων αυτων δεν πετυχε και σχεδον καταστρφικαμε οικονομικα ?? υπαρχουν καποιεσ αλλεσ πολεοδομικεσ λεπτομεριεσ που θα μπορουσα να επικαλεστω ??
  3. καλησπερα ονομαζομαι αβρααμ και ειμαι επιχειριματιασ . προσφατα προσπαθισα να κανω καποια κινηση η οποια και δε μου βγικε σε παρα πολι καλο . επειδη ι ιστορια ειναι ολυ μεγαλη θα τα πω παρα πολυ συνοπτικα 1) θελω να ρωτησω αν υπαρχουν και εχετε να μου προτηνετε καποιον δικηγορο που να ασχολειται καθαρα με θεματα οπωσ αυτο που θα σασ περιγραψω συνοπτικα . πριν απο εναμιση χρονο νοικιασα ενα μαγαζι στην κρηνη καλαμαριασ . οταν νοικιασα το μαγαζι υπηρχε ενα παρανομο στεγαστρω 45τμ και μια τεντοπεργκολα αλλα 45τμ . ο ιδιοκτητησ με επιβεβεωσε οτι γι αυτα εδω εχει αθοωθει στο δικαστηριο (αλλα με φωτοσο) δε μου ειπε οτι ειναι νομιμα αλλα οτι ειναι αθοωσ ,αφου προσκωμισαν ψευτικεσ φωτογραφιεσ στο δικαστηριο . οποτε και γω το νοικιασα αφου ηταν αθοωσ - νομιμωσ εκ του πονιρου και συνεχισα να φτιαχνω το μαγαζι για να ανοιξω . οταν ομωσ ηρθε η πολεοδομια για αυτοψια με επιβεβεωσε οτι αυτη η κατασκευη ειναι παρανομη και οτι χρειαζεται να βγει αδεια . για πολουσ και διαφορουσ λογουσ δεν καταφεραμε να βγαλουμε αδεια στεγαστρου και περγκολασ γιατι απλοσ δεν υπογραφανε οι ιδιωκτητεσ τισ οικοδομισ . στο συμβολαιο αναγραφετε οτι μ ενοικιαζει αυλη 90 τμ οπου τα 45τμ ειναι κοινοχρηστα και τα αλλα 45τμ του δημου και δεν υπαρχει καποιο καταχωρητηριο για αυτουσ τουσ χωρουσ ωστε να τ επιτρεπουνε να τα ενοικιαση . το μαγαζι εγω ομωσ το κατασκευασα με βαση την αθωα -νομιμι περγκολα και στεγαστρο . τωρα αδεια λειτουργειασ κατηστηματωσ δε μπορο να βγαλω η πρεπει να κανω καποιεσ αλλεσ κινησεισ οι οποιεσ θα μου κοστισουν και δεν εχω αλλα λεφτα ερωτηση : τι δικηγορο χρειαζομαι ?υπαρχουν καποιοι ιδικοι ? δικαιουμαι τα ενοικια μ πισω και την εγγυηση που του εχω δοσει? μπορω να κερδισω δικαστηριο για διαφυγων τα κερδοι ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.