Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tsikalakis Manos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Tsikalakis Manos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω κοιτάξει την εξωτερική θερμομόνωση και έχω μιλήσει με την STO που μάλλον είναι η καλύτερη στον τομέα αυτό.Η μόνωση αυτή ήταν η αρχική μου επιλογή την οποία με βαριά καρδιά εγκατέλειψα λόγω κόστους(45€/μ.). Όσον αφορά το XPS ο δεiκτης θερμοπερατότητας είναι σχεδόν ταυτόσημος με αυτόν του EPS όπως και τα άλλα χαρακτηριστικά του(γήρανση,απορρόφηση υγρασίας κ.τ.λ.) ενώ η τιμή του EPS είναι σχεδόν μισή και το υλικό είναι ασφαλέστερο για τον άνθρωπο. Αυτό που δεν μπορώ να βρω από αξιόπιστη πηγή, γιατί τα site των εμπόρων δεν τα πολυεμπιστεύομαι, είναι αν το EPS επιτρέπει τη διαπνοή των τοίχων χαρακτηριστικό που θέλω να διατηρήσω. Γι' αυτό εξετάζω και τη λύση του Heraklit (πάχους αυξημένου σε 7,5 ή 10 cm).
  2. Δεν είμαι μηχανικός και δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω. Η απορία αφορά το καλύτερο υλικό θερμομόνωσης για το σπίτι που φτιάχνω. Ξέρω ότι πρέπει να διατηρήσω την διαπνοή των τοίχων και προσπαθώ να διαλέξω μεταξύ Heraklit και EPS. Έχω αποκλείσει το XPS για λόγους υγείας(αυξημένες τιμές VOP). Θα ήθελα το σχόλιο σας ως πιο ειδικοί. Ευχαριστώ.
  3. Θα ήθελα να μάθω τι γνωρίζετε για τη διαπνοή της διογκωμένης πολυστερίνης όταν χρησιμοποιείται για θερμομόνωση μεταξύ τοίχων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.