Μετάβαση στο περιεχόμενο

iliasxif

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Συγνώμη, αλλά δε ρώτησα ούτε ποιά είναι η νόμιμη αμοιβή, ούτε κάνω σύγκριση τιμών. Ναι, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο μηχανικό γιατί με τις "επεμβάσεις" του που με διαβεβαίωνε ότι "όλα πάνε καλά", έφαγα 4 καταγγελίες και έκανα 7 χρόνια να χτίσω ένα σπίτι. Και εξακολουθεί να ζητάει λεφτά για το οτιδήποτε κάνει για να καλύψει τις αστοχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, μη θεωρείτε δεδομένο ότι οι άνθρωποι που ζητάνε μια συμβουλή εδω μέσα ξέρουν τα πάντα για το αντικείμενο της εργασίας σας. Απλά μια φιλική συμβουλή-ενημέρωση ζήτησα.
  2. Φίλε erling, δεν έχω μιλήσει απο το καλοκαίρι με το μηχανικό. Απλά, δεν έχω βρεί μέσα δε κάποιο επίσημο έγγραφο τι προβλέπεται για αυτή την περίπτωση. Και δε θέλω να ξαναπληρώσω κερατιάτικα. Έχουμε και καλές σχέσεις με το μηχανικό μου βλέπεις...
  3. Ρωτάω εδώ πρώτα, για να ξέρω αν αυτό που θα μου πεί είναι νόμιμο, ή θα με φεσώσει τσάμπα!
  4. Αγαπητοί φίλοι, γνωρίζει κανείς τι θα ισχύσει για την αμοιβή στην περίπτωση που έχει κατατεθεί ο φάκελος για νομιμοποίηση ημιυπαιθρίων με το νόμο Σουφλιά αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία? Εάν δηλαδή, έχω πληρώσει μια φορά για την τακτοποίηση του χώρου του το καλοκαίρι τώρα θα πρέπει να ξαναπληρώσω το μηχανικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.