Μετάβαση στο περιεχόμενο

OrestisIoan

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ξάνθη
  1. Τελικά επέλεξα πολιτικός μηχανικός Θεσσαλονίκης.. ΠΜ για λόγους οικογενειακούς και Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικούς Όσο για το: Πραγματικά δεν πιστεύω πως έχεις άδικο, απλά τι να πω, γενικότερα όλοι με κάνουν ό,τι θέλουν. Σας ευχαριστώ όλους πάντως..
  2. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.. Πιο ειδικά έγραψα 19.5-20 στα διάφορα θετικά μαθήματα και 18 έκθεση (ακόμα απορώ πως) και έβγαλα 19659 μόρια, μιλάμε για πολύ τύχη! Αρχιτεκτονική αν και το σκέφτηκα αργότερα δεν μπορώ να περάσω, καθώς δεν έδωσα σχέδιο.. Για καθηγητής το είπα επειδή πάντα μ' άρεσε, κι έπειτα είναι μια σταθερή δουλειά, ενώ στα υπόλοιπα, όπως ας πούμε το δικό σας επάγγελμα, η πελατεία παίζει, έτσι δεν είναι;; Η αλήθεια είναι πως Ξάνθη δεν πρόκειται να δηλώσω, το σκέφτομαι περισσότερο για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, γιατί και η κοπέλα μου θα περάσει εκεί.. Τέλος, είμαι ανάμεσα σε πολιτικών και ηλεκτρολόγων μηχανικών όσον αφορά τη σχολή και ανάμεσα στις δύο μεγαλουπόλεις όσον αφορά την πόλη. Ως προς την πόλη, όλοι μα όλοι, από καθηγητές μου και μηχανικούς που ρώτησα μέχρι τους γονείς και την κοπέλα μου, λένε να πάω Θεσσαλονίκη γιατί έχει καλύτερη φοιτητική ζωή. Ως προς τη σχολή, ο πατέρας μου σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ και τώρα δουλεύει ιδιωτικός υπάλληλος σε γραφείο τελείως άσχετο από το αντικείμενο του, μου είπε ότι σταματησε να ψάχνει από τα 35 του. Μα καλά είναι τόσο χάλια τα πράγματα ειδικά σήμερα στο χώρο των ηλεκτρολόγων; Πήγα τις προάλλες στο ΚΕΣΥΠ και μου είπανε ότι είναι το επάγγελμα του μέλλοντος και πραγματικά έχω μπερδευτεί. Έλπιζω κάποιος να με ενημερώσει για το πως είναι σήμερα τα πράγματα, αναμένω τις απαντήσεις σας..
  3. Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Μετά από πολύ ψάξιμο στην πόλη μου, λέω να βάλω ή πολιτικών ή ηλεκτρολόγων μηχανικών.Πιο ειδικά το δεύτερο με ενδιαφέρει περισσότερο, καθώς μπορείς να εργαστείς κι ως καθηγητής στο γενικό λύκειο.Ωστόσο τα πιο θετικά σχόλια τα έχω ακούσει για το πολιτικών στο ελεύθερο επάγγελμα.Εσείς αν μπορούσατε να ξαναεπιλέξετε τι θα διαλέγατε και σε ποια πόλη?Τα 19650 μόρια που έχω βγάλει μου επιτρέπουν να περάσω ακόμη και στο Μετσόβιο.Σας ευχαριστώ και πάλι..
  4. Καλησπέρα, μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, όπου τα πήγα αρκετά καλά ώστε να μπορώ να περάσω σε οποιαδήποτε σχολή του 2ου, 4ου επιστημονικού πεδίου θέλω, πήρα την απόφαση να ανοίξω αυτό το θέμα, για να ακούσω τις συμβουλές σας ως προς το που πρέπει τελικά να περάσω (Μιλάμε πάντα για πολυτεχνείο). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία απολύτως προτίμηση και πως δεν έχω αναστολές να περάσω οπουδήποτε, απλά με όσα έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες, πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Εσείς που είστε ειδικοί() μπορείτε να με διευκολύνετε; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.