Μετάβαση στο περιεχόμενο

themhs65

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by themhs65

  1. Καλημερα. Θελω να σε ενημερωσω οτι αν και θεωρητικα ο πολυεστερας με υαλοπανο ειναι απολυτα στεγανος παρουσιαζει δυο μεγαλα μειονεκτηματα!!! Πρωτον δεν αναπνεει καθολου και εγκλωβιζει υγρασιες απο τυχον υπολλειμματα υγρασιων η ρωγμωσεις στην επιφανεια οποτε μετα γινεται πανικος απο κατω και δευτερον ειναι πολυ ευθραυστο και με το παραμικρο μπορει να ρηγματωθει χωρις να φαινεται οποτε χανεται το οποιο πλεονεκτημα. Θα μπορουσε θεωρητικα να μπει κατω απο πισα και πλακακια με νευρωματα ανα τακτα διαστηματα αλλα δε θα το συνιστουσα!!!
  2. Ανεξαρτητα απο τη νομιμοτητα του εγχειρήματος, καλο θα ητανε να υπολογιστουν τα στατικα φορτια στον προβολο και επισης η αντοχη σε μια διαταξη ανομοιομορφου φορτιου τουλαχιστον 500 κιλων σε ολη την κατασκευη. επισης καλο θα ηταν να υπολογιστει τυχον ταλαντωση της κατασκευης σε συνθηκες ακραιες πχ, σεισμος. Πριν προχωρησεις καλο θα ηταν να φρεσκαρεις τα μαθηματικα σου και την αντοχη υλικων που ενδεχομενως διδαχτηκες. Αλιως μιλα με π/μ και προχωρα προσεκτικα. γνωμη μου επισης η παραλληλη στηριξη και σε αλλα σημεια εκτος του προβολου. Φιλικα Θέμος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.